Antena Meniu Search
x

O tânără din Botoşani a sunat la 112, a zis că e tâlhărită. A fost găsită rapid de poliţişti şi amendată

O tânără din Botoşani a sunat la 112 şi a zis că e tâlhărită, dar nu a dat detalii despre locul unde se află. A fost găsită rapid de poliţişti şi amendată.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.10.2019, 12:35

Apel fals la 112
O tânără din Botoşani a sunat la 112, a zis că e tâlhărită. A fost găsită rapid de poliţişti şi amendată - Twitter

O tânără din Botoşani a sunat la 112 şi a zis că e tâlhărită, dar nu a dat detalii despre locul unde se află. A fost găsită rapid de poliţişti şi amendată.

Tînăra s-a certat cu iubitul și, pentru a se răzbuna pe el, a sunat la 112 și a spus că a fost tâlhărită! Alerta a fost declanșată imediat, numai că, atunci când a fost identificată, botoșăneanca s-a ales cu o sancțiune din partea oamenilor legii, scrie Botoşeneanul.

Poliţiştii din Botoşani au fost sesizaţi, marți, prin 112, de către o persoană de sex feminin. Aceasta le-a spus oamenilor legii că a fost agresată şi că i-a fost sustrasă o sumă de bani de către un bărbat, dar fără să dea detalii referitoare la locul în care s-a comis presupusa faptă sau la identitatea sa.

S-au constituit echipe de căutare şi, în urma desfăşurării activităţilor specifice, atât în zona stabilită de către lucrătorii din cadrul STS, ca fiind cea din care s-a efectuat apelul, cât și în alte zone de interes operativ, fiind identificată apelanta în persoana unei tinere de 29 de ani, din municipiul Botoşani.

Femeia a declarat faptul că nu a fost victima vreunei infracţiuni şi că a efectuat apelul la 112  în urma unei dispute avute cu concubinul său, care se afla în altă localitate, cu scopul de a se răzbuna pe acesta.

În cauză a fost aplicată o sancţiune contravenţională pentru apelare abuzivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O tânără din Botoşani a sunat la 112, a zis că e tâlhărită. A fost găsită rapid de poliţişti şi amendată