Antena Meniu Search
x

Tânără din Constanţa, cerută în căsătorie în paşi de dans

Vremurile în care cavalerii îşi cereau în genunchi domniţele în căsătorie nu au apus. O tânără din Constanţa a avut parte de o surpriză desprinsă parcă din filme. Iubitul ei, Cristian, a reuşit să o impresioneze până la lacrimi când a cerut-o de soţie chiar pe ringul de dans

de Redactia Observator

la 09.08.2019, 11:35

Vezi și

Vremurile în care cavalerii îşi cereau în genunchi domniţele în căsătorie nu au apus. O tânără din Constanţa a avut parte de o surpriză desprinsă parcă din filme. Iubitul ei, Cristian, a reuşit să o impresioneze până la lacrimi când a cerut-o de soţie chiar pe ringul de dans, în aplauzele a zeci de oameni. Pentru viitorii miri, urmează o nuntă de vis!

Andreea şi Cristian plutesc în paşi de dans pe faleza Cazinoului din Constanţa. Două inimi unite de aceaşi pasiune. Doi tineri cu o poveste de dragoste cum puţini trăiesc. Şi o cerere neaşteptată în căsătorie.

Andreea a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri. Iar surprizele au tot curs: a primit un buchet impresionat de trandafiri şi o îmbrăţişare pe care nu o va uita niciodată.

Viitoare mireasă radiază acum de fericire. Nu a bănuit nicio clipă ce moment emoţionant avea să trăiască.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu chipurile luminate de zâmbet şi cu multe speranţe. aşa pornesc pe noul drum Andreea şi Cristian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tânără din Constanţa, cerută în căsătorie în paşi de dans