Antena Meniu Search
x

Tânără, mutilată sub ochii copiilor

O vorbă veche spune că de la dragoste la ură e doar un pas. Pe care un bărbat din Baia Mare l-a făcut fără să ţină cont de nimic

Vezi și

O vorbă veche spune că de la dragoste la ură e doar un pas. Pe care un bărbat din Baia Mare l-a făcut fără să ţină cont de nimic

Şi-a snopit în bătaie iubita, mama a doi copii, chiar sub ochii fetiţelor. A lăsat-o aproape moartă în casă, după care s-a predat. E obişnuit cu condiţiile din arest. Abia fusese eliberat condiţionat, pentru bună purtare.

Bărbatul a lovit fără să se mai gândească la nimic. Nici măcar la cele două fetiţe, de şase luni şi doi ani care vedeau totul, dintr-un colţ al camerei. Locuiau cu mama lor într-o colibă murdară, ridicată din bucăţi de pal găsite la gunoi.

Bărbatul de 32 de ani a plecat acum trei zile de acasă după ce a bătut-o crunt pe iubita lui de doar 17. Aseară s-a întors şi a implorat-o să-l lase măcar să-şi vadă fetiţele. Însetat de răzbunare, individul s-a năpustit asupra tinerei cu o furie oarbă. Apoi, cuprins probabil de remuşcări, s-a dus la poliţie. Victima a ajuns la spital în stare critică şi fără un ochi.

Cele două copile au rămas, deocamdată, în grija bunicii din partea mamei.

Tatăl lor a fost reţinut şi va fi cercetat pentru tentativă de omor. Se va întoarce la închisoare, acolo unde dealtfel a stat până de curând. A fost condamnat pentru furt şi eliberat condiţionat deşi mai avea de ispăşit doi ani din pedeapsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tânără, mutilată sub ochii copiilor