Antena Meniu Search
x

Clipe de coşmar pentru tânăra rănită pe o tiroliană dintr-un parc de distracţii din Bucureşti. Angajaţii instalaţiei au fugit fără să sune la 112!

O tânără s-a rănit în timp ce încerca tiroliana din parcul Orăşelul Copiilor din Bucureşti. Grav este că angajaţii instalaţiei, care ar fi trebuit să o asiste şi să o ajute, au fugit fără să sune la 112. Tânăra a ajuns la spital unde i-a fost acordat primul ajutor, dar nu a rămas internată.

Vezi și

O tânără s-a rănit în timp ce încerca tiroliana din parcul Orăşelul Copiilor din Bucureşti. Grav este că angajaţii instalaţiei, care ar fi trebuit să o asiste şi să o ajute, au fugit fără să sune la 112. Tânăra a ajuns la spital unde i-a fost acordat primul ajutor, dar nu a rămas internată.

După accidentul în care tânăra s-a rănit la sfârşitul traseului pe cablu, scările spre platforma tirolienei din Parcul Orăşelul Copiilor sunt înconjurate cu o bandă galbenă. Nimeni nu mai poate urca.

Martorii spun că tânăra nici nu ar fi fost asistată coresponzător de angajatul care opera tiroliana, motiv pentru care s-ar fi rănit la picior în momentul aterizării. Mai mult, în loc să sune după ajutor, angajaţii ar fi dat bir cu fugiţii.

DANIEL BĂLUŢĂ, primarul Sectorului 4:

"Îmi pare rău pentru cele întâmplate, îi doresc însănătoșire grabnică domnișoarei și îi promit că voi face tot ce e posibil ca asemenea incidente să nu se mai repete."

Nu este singura victimă. În urmă cu exact, o săptămână alţi doi tineri s-au accidentat la fel. Doar că incidentul nu fost raportat de responsabilii tirolienei.

Ina, victimă:

Ne-au pus echipamentul, ne-am dat. Viteza era destul de mare. Cu cât ne apropiam, cu atât creştea viteza. Dar când am ajuns, ne-am izbit puternic de cordelinele din faţă, de la aterizare. S-au speriat, ne-au lăsat acolo

Astăzi, tiroliana părea părăsită, iar pe perete era lipită o citaţie prin care responsabilii acesteia erau chemaţi să se prezinte la sediul Poliţiei Locale cu toate avizele de funcţionare.

Tiroliana are doar două săptămâni de când a fost deschisă şi este cea mai mare de acest fel din Bucureşti. Atunci, angajaţii făceau instructaj cu fiecare persoană în parte.

La inaugurare, autorităţile sectorului 4 se lăudau cu instalaţia şi dădeau asigurări că este operată de persoane care ştiu ce fac.

Cristian Zărescu, consilierul primarului:

Ea trebuie operată doar cu echipamente speciale. Avem nevoie de hamuri, avem nevoie de căşti, avem nevoie de mănuşi. De asemenea, este operată de alpinişti profesionişti, tocmai pentru a nu exista accidente.

Acum, aceleaşi autorităţi speră ca ancheta să arate exact cum s-a petrecut totul şi cine a greşit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Clipe de coşmar pentru tânăra rănită pe o tiroliană dintr-un parc de distracţii din Bucureşti. Angajaţii instalaţiei au fugit fără să sune la 112!