Antena Meniu Search
x

Tânărul din Constanţa care s-a luat la bătaie cu tatăl fostei lui iubite a murit

Tânărul din Constanţa care s-a luat la bătaie cu tatăl fostei lui iubite, în seara de Crăciun, a murit

Vezi și

Tânărul din Constanţa care s-a luat la bătaie cu tatăl fostei lui iubite, în seara de Crăciun, a murit. Florin era în comă de aproape trei săptămâni. Azi noapte organismul i-a cedat. Mama lui i-a anunţat pe Facebook decesul.

Părinţii lui Florin cer acum să se facă dreptate. Tatăl lui Florin este marinar. Aseară a ajuns în ţară. A apucat să-şi vadă fiul în viaţă pentru câteva ore. Tânărul s-a stins în spital azi noapte. Mama lui Florin i-a anunţat decesul pe Facebook. Femeia îşi sărbătorise ziua de naştere acum câteva zile.

Nu-şi mai pot aduce fiul înapoi, dar pot, spun ei, să facă dreptate. Îl consideră vinovat pe tatăl fostei iubite a lui Florin.

În ziua de Crăciun, tânărul a incendiat preşul de la uşa apartamentului fetei după ce aceasta l-ar fi anunţat că are pe altcineva. La uşa iubitei, Florin a dat piept cu tatăl ei. S-au luat la bătaie, iar tânărul a căzut şi s-ar fi rostogolit un etaj pe scările blocului.

Dar părinţii cred că a fost de fapt lovit. Florin a murit după aproape trei săptămâni de stat la Terapie Intensivă. Visa să fie navigator, ca tatăl lui. Era anul 4 la Universitatea Maritimă. Tatăl fostei iubite a lui Florin este cercetat pentru loviri şi alte violenţe, dar încadrarea se va schimba în lovituri cauzatoare de moarte.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Tânărul din Constanţa care s-a luat la bătaie cu tatăl fostei lui iubite a murit