Antena Meniu Search
x

Targ de bijuterii la Cluj-Napoca

Mii de bijuterii, de la brizbrizuri handmade pana la podoabe din aur, cu perle si diamante, pot fi admirate si chiar luate acasa, in cadrul unui targ de profil la Cluj.

Vezi și

Bijutieri din toata lumea, din Brazilia, India si China, au venit sa-si vanda marfa si in tara noastra, spre incantarea doamnelor si disperarea domnilor.

Perlele sunt vedetele targului deschis zilele acestea la Cluj, iar oferta iti ia ochii: perle de toate marimile, culori la care nu te asteptai, combinatii nonconformiste.

Sunt si scumpe, asa ca bijutierii s-au gandit la alternative. Colierele cu cristale Swarovski si medalioanele cu ingerasi au preturi mai accesibile, in jur de 100 de lei. In plus, pot fi un cadou foarte inspirat.

La targ au venit si creatorii de bijuterii handmade, care nu mai prididesc cu treaba. Si-au adus cu ei piese prefabricate, asa ca pot fabrica o bijuterie unicat in cateva clipe.

Targul va fi deschis pana duminica, asa ca. domnilor! mai aveti timp sa faceti cumparaturi. Nu de alta, dar se apropie Pastele si iepurasul nu poate veni cu mana goala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Targ de bijuterii la Cluj-Napoca