Antena Meniu Search
x

Tatăl care şi-a pierdut soţia şi toţi cei şase copii s-a întors acasă

Bărbatul a aflat că toată familia lui a murit când era în Suedia. A vorbit cu reporterii Observator şi le-a povesti cum a făcut rost de o maşină şi a venit de urgenţă în ţară. Omul este devastat de durere

Vezi și

Bărbatul a aflat că toată familia lui a murit când era în Suedia. A vorbit cu reporterii Observator şi le-a povesti cum a făcut rost de o maşină şi a venit de urgenţă în ţară. Omul este devastat de durere

Nu are bani de înmormântări. Mama şi cei şase copii, cel mai mic de doar trei săptămâni, au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon, de la o sobă pe lemne.

Vasile nu-şi poate stăpâni lacrimile, lângă sicriele cu trupurile soţiei şi ale celor şase copii. Şi-a strâns pentru ultima dată la piept familia, în urmă cu două săptămâni. Apoi, a plecat să facă rost de bani tocmai în Suedia. Adelina şi cei şase îngeri ai lor s-au stins în singura cameră locuibilă, pe care o încălzeau cu o sobă pe lemne. S-au intoxicat cu monoxid de carbon din cauza unei aerisiri defectuoase.

Familia e săracă dar extrem de muncitoare, spun oamenii. În ziua în care a avut loc nenorocirea, mama abia spălase rufe. Îşi pregătea copiii pentru şcoală şi grădiniţă. Andreea, fata cea mare, avea 12 ani. Cel mai mult îi plăceau culorile.

Vasile nu are bani să-şi înmormânteze familia. Vecinii şi reprezentanţii primăriei au pus mână de la mână ca să cumpere sicriele. Şase albe şi unul maro, pentru mamă. Bunica celor şase copii a aflat din spital despre tragedie.

Adelina şi copiii ei vor fi înmormântaţi marţi, la Ravoviţa, în Vâlcea.

O tragedie la indigo a avut loc, în urmă cu două săptămâni la Rovinari, în Gorj. Un tată şi cei şase copiii ai lui au murit intoxicaţi în casă, tot din cauza unei sobe defecte. Mama lor, care muncea în Italia, a venit acasă ca să-i conducă pe toţi pe ultimul drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tatăl care şi-a pierdut soţia şi toţi cei şase copii s-a întors acasă