Antena Meniu Search
x

Tatăl Dianei, fata care s-a stins din cauza unui anevrism, a intrat în greva foamei

Diana, olimpica din Buzău ucisă de un anevrism cerebral în urmă cu o lună, putea fi salvată, spune tatăl.Dacă era un medic neurochirurg în spital sau ar fi fost trimis un elicopter s-o aducă în capitală, copila ar fi trăit, crede părintele ei

Vezi și

Diana, olimpica din Buzău ucisă de un anevrism cerebral în urmă cu o lună, putea fi salvată, spune tatăl. Dacă era un medic neurochirurg în spital sau ar fi fost trimis un elicopter s-o aducă în capitală, copila ar fi trăit, crede părintele ei

Ca să fie auzit omul a decis să facă greva foamei. În caniculă, în faţa spitalului judeţean din Buzău. Îmbrăcat în negru şi cu o pancartă în braţe, tatăl Dianei îşi plânge copila moartă în urmă cu o lună în faţa spitalului la care a adus-o să fie salvată. Bărbatul cere să i se facă dreptate, şi ca să se facă auzit, a intrat în greva foamei.

La spitalul din Buzău, în lipsa unui neurochirurg, Diana a fost consultată de medicul de gardă. Doctorul şi-a dat seama că fetiţa a făcut un anevrism cerebral şi a decis să o trimită la Bucureşti. Spitalul din Buzău, însă, nu avea ambulanţă. Patru ore a aşteptat Diana un echipaj din Capitală.

Tatăl Dianei crede că un elicopter îi putea salva viaţa fiicei sale. Pentru că era noapte însă, aparatul nu a putut fi chemat la Buzău deoarece nu avea unde să aterizeze.

Diana s-a stins la începutul lunii trecute, după trei zile de agonie. Diana era singurul sprijin pentru mama bolnavă şi tatăl şomer. Părinţii şi-au mai îngropat un fiu în urmă cu câţiva ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tatăl Dianei, fata care s-a stins din cauza unui anevrism, a intrat în greva foamei