Antena Meniu Search
x

Tatal micilor culturisti le-a declarat razboi celor de la Protectia Copilului

Pus oficial sub acuzare, pentru rele tratamente aplicate minorului, tatal micilor culturisti i-a amenintat pe cei de la Protectia Copilului. Le-a dat de inteles ca-i cauta si ca-i va gasi pentru ca Slatina e prea mica.

Vezi și

Pe ei ii considera vinovati pentru ca ar putea ramane fara cei mici, desi el insusi i-a filmat luand prafuri periculoase pentru copii. Prafuri care se gasesc la orice sala de forta si in orice magazin specializat si pe care vanzatorii le recomanda chiar si copiilor.

Tatal micilor halterofili a inceput un razboi al amenintarilor pe Facebook. Vrea sa se razbune pe cei care vor sa-l lase fara copii si fara libertate.

"Va rog frumos, spuneti-mi si mie, unde sta Cristian Lungu, care lucreaza la Protectia Copilului? Nu este un om, este… Nu am cuvinte. Ba, daca nu-ti retragi ce ai facut si sa-ti ceri scuze, Slatina e prea mica", a amenintat barbatul intr-o postare pe reteaua de socializare.

In curand, lumea s-ar putea restrange la dimensiunile unei celule, si pentru tatal micului Hercule. Risca inchisoarea pentru antrenamentele grele la care si-a supus baietii, ani de zile. Le-a filmat chinul, de fiecare data si s-a laudat cu el, in fata lumii.

Dupa ce si-a obligat baiatul de noua ani sa sparga nuci cu mana si sa traga de lanturi, l-a hranit cu suplimente alimentare pentru culturisti. 

Cand un parinte pompeaza suplimente in organismul copilului sau nu e doar vina lui, ci si a celor care i-au vandut substantele. In magazine, suplimentele se vand dupa cunostinte si dupa constiinta, dar nu neaparat si dupa o reteta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Tatal micilor culturisti le-a declarat razboi celor de la Protectia Copilului