Antena Meniu Search
x

Tatăl micilor Hercule, provoacă un nou scandal!

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional. Tatăl micilor Hercule, băieţii antrenaţi de mici să devină culturişti, provoacă un nou scandal. Somat de autorităţi să oprească antrenamentele epuizante ale copiilor, bărbatul s-a reprofilat.

Vezi și

A postat pe internet o înregistrare în care îşi obligă cei doi fii să danseze provocator. Mama copiilor îi încurajează şi ea cu hohote de râs. Un dans provocator urmat de exerciţii cu greutăţi. Aşa prezintă tatăl momentele de relaxare petrecute de copii în mijlocul familiei.

Filmul cu cei doi minori în ipostaze deloc potrivite pentru ei sunt postate pe internet de câteva zile. Autorităţile rămân însă fără reacţie. Cu toate că, teoretic, cei doi fraţi sunt în atenţia Protecţiei Copilului Olt.

Vara trecută Protecţia Copilului a cerut în justiţie luarea băieţilor în plasament. După ce medicii au constat că antrenamentele epuizante i-au oprit dezvoltarea normală băiatului în vârstă de 9 ani.

Judecătorii au decis ca micii culturişti să rămână în grija părinţilor. Tatăl-antrenor a fost obligat să renunţe la exerciţiile de forţă. Fără să mai ridice zeci de kilograme, cei doi copii au început să arate normal. Spre nemulţumirea bărbatului.

Tatăl a continuat să-şi promoveze copiii pe internet. În urmă cu câteva luni a postat un film în care fiul lui cel mare dansa într-un club, alături de animatoare dezbrăcate.

Cel mai puternic copil din lume a devenit celebru în urmă cu 4 ani. A intrat în Cartea Recordurilor după ce tatăl lui l-a înscris la o emisiune pentru talente în Italia.

Reacţia autorităţilor de acolo i-ar fi făcut însă pe părinţi să se întoarcă în România, unde legea pentru protecţia copilului este mult mai permisivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Tatăl micilor Hercule, provoacă un nou scandal!