Antena Meniu Search
x

Tatăl unuia dintre tinerii morţi în Colectiv îşi povesteşte suferinţa într-o scrisoare

Rămas doar cu durerea, o durere cumplită, tatăl unuia dintre tinerii morţi în Colectiv îşi povesteşte suferinţa într-o scrisoare, pe Facebook

Vezi și

Rămas doar cu durerea, o durere cumplită, tatăl unuia dintre tinerii morţi în Colectiv îşi povesteşte suferinţa într-o scrisoare, pe Facebook. Fiul său, Alex, este numărul 59 pe lista morţii. Iar acuzaţiile tatălui sunt grave.

Bărbatul povesteşte că fiul lui a ajuns cu maşina unor prieteni la spital pentru că nu avea loc în nicio ambulanţă. De-atunci, întrebările îl macină pe părinte. Omul crede că băiatul său putea fi salvat. 

Fiul lui, Alex, avea 22 de ani. Tocmai absolvise Academia de Studii Economice şi lucra pentru una din cele mai mari companii IT. Era pasionat de chitară şi timpul liber şi-l petrecea cântând rock.

Alex a murit la Spitalul "Sfântul Ioan" din Capitală la trei săptămâni de la incendiul din Colectiv. A fost a 59-a victimă.

"Alexandru a fost scos de prieteni din Colectiv, a fost dus la salvări şi predat unui medic. Vorbea, stătea în picioare şi era speriat de moarte, deşi reuşea să facă câte o glumă. Aici se rupe filmul pentru că la spital nu ajunge cu SMURD-ul. A fost trimis cu o maşină particulară."

Tatăl lui Alex a postat pe Facebook scrisoarea. Una plină de durere şi revoltă. Îi este adresată lui Raed Arafat dar şi fostului ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu. ”Salvarea dumneavoastră nu l-a dus la spitalul potrivit. De fapt, nu l-a dus deloc. Astfel, s-a pierdut timp. Şi viaţa copilului meu." Tatăl lui Alexandru Iancu crede că fiul său avea şanse dacă ar fi fost trimis din primele zile în străinătate. "Au fost condamnaţi la moarte din primele zile, atunci când vedeam la televizor cum ministrul sănătăţii şi Arafat spuneau că totul este sub control şi că ne descurcăm. "

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tatăl unuia dintre tinerii morţi în Colectiv îşi povesteşte suferinţa într-o scrisoare