Antena Meniu Search
x

Tânăr taximetrist găsit în ştreang de mama lui, în baia apartamentului. Gestul băiatului, inexplicabil (Video)

Un tânăr taximetrist din Vaslui, în vârstă de 31 de ani, foarte implicat în meseria sa şi un băiat "de nota 10", aşa cum îl descriu cunoscuţii, a fost găsit de mama sa fără viaţă, în baia apartamentului. Se pare că tânărul a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa, o decizie inexplicabilă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.05.2019, 22:41

Tânăr taximetrist găsit în ştreang de mama lui, în baia apartamentului. Gestul băiatului, inexplicabil (Video)

Un tânăr taximetrist din Vaslui, în vârstă de 31 de ani, foarte implicat în meseria sa şi un băiat "de nota 10", aşa cum îl descriu cunoscuţii, a fost găsit de mama sa fără viaţă, în baia apartamentului.

Potrivit anchetei preliminare, se pare că tânărul a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa, decizie inexplicabilă pentru toţi cunoscuţii băiatului.

Tânăr taximetrist din Vaslui găsit spânzurat în baie

Nimeni nu întelege ce a fost în mintea tânărului Robert A., din Vaslui, tânărul de 31 de ani care a fost găsit fără viaţă, în ştreang, chiar de mama sa. Gestul tânărului taximetrist i-a uimit pe toti cei care l-au cunoscut.

"Nu ne închipuim ce a fost în mintea lui Robert. Un băiat vesel, cuminte, făceam glume cu el. Nu l-am văzut niciodată trist. Dumnezeu să-l ierte! Numai el stie ce l-a dus pe acest drum greu”, a declarat un taximetrist care l-a cunoscut încă de când a intrat în bransă, pentru vremeanoua.ro

Tatăl tânărului murise cu 2 luni în urmă

Presa locală precizează că tatăl tânărului taximetrist murise exact cu două luni în urmă, la vârsta de 52 de ani. Tragedia ar fi fost mare pentru Robert, dovadă fiind si faptul că tânărul şi-a pus poza cu tatăl său în sicriu pe o retea de socializare, în timp ce el îl veghează la căpătiul tatălui, îndurerat.

Rudele tânărului spun că mama lui Robert urma să revină acasă după o internare în spital şi ea a fost cea care a deschis uşa, găsinduşi fiul în ştreang, în baie.

riminalistii care au cercetat acest caz au concluzionat faptul cã este vorba despre o sinucidere. Victima nu a lasat niciun bilet, în care sã îsi explice actul suicidar.

Mister total, tânărul nu a lăsat un bilet prin care să-şi explice gestul

Potrivit presei locale, Robert nu era o fire retrasă şi nu ar fi arătat că ar avea supărări atât de mari, care să îl împingă la un asemenea gest, mai spun vecinii.

"Robert era un băiat de 100 de puncte. Vineri a fost la treabă, a glumit cu băietii în gară, vorbeau de fete, făceau bancuri… Ce să întelegem? Cum să întelegem gestul său? Nu era trist, nu spunea că ar suferi de ceva. Un băiat extraordinar de bun si de muncitor. L-am cunoscut încă de acum 4 ani, de când a intrat în taximetrie la Vaslui. Nu a făcut nimănui nici cea mai mică problemă. Am vorbit cu toti colegii din oras, care l-au cunoscut. Suntem socati cu totii”, a spus unul dintre colegii de taximetrie al tânărului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Corpul neînsufleţit a fost transportat la Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei şi pentru determinarea cu exactitate a cauzei morţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tânăr taximetrist găsit în ştreang de mama lui, în baia apartamentului. Gestul băiatului, inexplicabil (Video)