Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Taximetristă din Timișoara s-a ales cu capul spart, după ce a fost atacată de doi indivizi. Unul dintre agresori a fost reţinut pentru 24 de ore

O taximetristă din Timișoara s-a ales cu capul spart, după ce a fost atacată de doi indivizi pe care a refuzat să -i transporte pentru că erau băuți. Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, într-o benzinărie.

de Monica Palade

la 25.02.2021 , 13:14

Totul a pornit după ce agresorii au devenit recalcitranți pentru că femeia de 29 de ani a refuzat să îi ia în taxi. Agresorii au tras de portiere și au bruscat și mașina unui alt taximetrist, care a încercat să intervină în apărarea colegei sale.

Bărbații de 36 și 31 de ani au fugit, moment în care taximetriştii agresaţi s-au luat după ei şi au ajuns în benzinăria, unde a fost atacată femeia.

Femeia atacată cu o sticlă

Vezi și

„Au venit să îi ducem, au început să ne înjure, să ne facă în toate felurile, au sărit la mine la bătaie. După care am venit aici în peco, am sunat şi la poliţie să vină să îi ia pentru ce au făcut şi, bineînţeles, aveau altă sticlă şi i-au dat colegei cu ea în cap. Eram în staţia de taxi pe Torontalului. Am venit după ei aici în peco”, a declarat unul dintre taximetriştii agresaţi.

Unul dintre bărbaţi i-a dat femeii cu o sticlă în cap. Aceasta a apucat să sune la 112 şi să ceară ajutor. Femeia agresată a fost transportată la spital. După audieri, bărbatul de 31 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru lovire.

Ce spun poliţiştii

„Azi noapte în jurul orei 2.20, o femeie în vârstă de 29 de ani a sesizat prin serviciul de urgenţă 112 faptul că ar fi fost agresată de doi bărbaţi pe strada Miresei, din municipiul Timişoara, fiind lovită cu un obiect contondent. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cei doi bărbaţi, de 31 şi 36 de ani fiind conduşi la Secţia 4 în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, bărbatul de 31 de ani fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în centrul de reţinere şi arest preventiv al IPJ Timiş”, a declarat purtătoarea de cuvânt al IPJ Timiş.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Observator Iulia Pop. 

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Taximetristă din Timișoara s-a ales cu capul spart, după ce a fost atacată de doi indivizi. Unul dintre agresori a fost reţinut pentru 24 de ore