Antena Meniu Search
x

"Te urmăresc şi te omor", a strigat un taximetrist pirat la un poliţist care l-a amendat

Un poliţist din Bucureşti a fost ameninţat cu moartea de un taximetrist. Conflictul a avut loc în Bucureşti.

Vezi și

Un poliţist din Bucureşti a fost ameninţat cu moartea de un taximetrist. Conflictul a avut loc în Bucureşti, după ce o patrulă formată din doi agenţi a descoperit că şoferul de taxi nu avea atestat  profesional şi nici staţie radio, deşi lucra pentru o companie privată de transport. Şoferul a fost încătuşat, dus la secţie şi amendat. E al treilea conflict grav în care este implicat un şofer de taxi în numai o lună. În urmă cu două zile, o tânără a fost aruncată din taxi, după o ceartă cu şoferul.

"Acum te urmăresc pe tine! Eu nu mai fac taximetrie! Eu te omor cu mâna mea pe tine!" E ameninţarea pe care o primeşte un poliţist local de la un taximetrist, furios că este încâtuşat şi dus la secţie.

Şoferul nu avea atestat profesional şi nici echipament pentru preluarea comenzilor prin dispecerat. Iar când poliţiştii i-au cerut buletinul, a început scandalul.

Bărbatul a fost amendat cu 11.000 de lei. Firma de taxi la care lucrează nu a oferit încă un punct de vedere. Doar o promisiune. 

Pe acelaşi subiect

Taximetriştii din Bucureşti au fost implicaţi doar în ultima lună în trei incidente grave. La începutul săptămânii o tânără a fost aruncată din taxi, după ce i-a reproşat şoferului că a ales un traseu prea lung. 

Tot în Capitală, un medic a fost lovit de un alt taximetrist, după ce i-a cerut acestuia să nu fumeze în maşină. Iar lângă Aeroportul Otopeni, un bărbat şi o femeie au fost ameninţaţi cu pistolul de un şofer de taxi pentru că nu ştiau adresa exactă unde vor să ajungă. 

Primăria Capitalei vrea să impună reguli aspre pentru taximetrişti. În document este prevăzută obligaţia şoferilor de a avea un comportament civilizat şi de a prezenta documentele care le atestă calitatea de titulari ai autorizaţiilor de taxi, în timpul cotroalelor autorităţilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » "Te urmăresc şi te omor", a strigat un taximetrist pirat la un poliţist care l-a amendat