Antena Meniu Search
x

Procurorii au aflat de ce şi-a dus educatoarea din Timişoara fiica de 4 ani în baie, înainte să o ucidă, înecând-o

Noi informaţii şocante apar în cazul educatoarei din Timişoara care şi-a ucis fetiţa. Femeia s-ar fi drogat înainte de crimă.

Vezi și

Noi informaţii şocante apar în cazul educatoarei din Timişoara care şi-a ucis fetiţa. Femeia s-ar fi drogat înainte de crimă. La analize, medicii i-au găsit substanţe halucinogene în sânge. În faţa anchetatorilor, femeia de 38 de ani a spus că trebuia să moară doar ea. Voia să scape de certurile din familie şi nu îşi explică de ce a luat numai viaţa copilei.

În trei ore de audieri, educatoarea Oana Neţ le-a povestit anchetatorilor tot filmul zilei în care şi-a ucis fetiţa de patru ani. Voia să-i facă un duş înainte să o ducă la bazinul de înot. Dar, închise în baia casei, totul s-a schimbat. Procurorii au stabilit că femeia era semiconştientă când a omorât-o, cu o cruzime de neînţeles, pe Eliza. 

"...cu gândul că dacă ea și fiica sa vor muri, o să scape de stresul și situația tensionată din familie pe care o crea soțul ei, precum și de frica să nu fie amăgită din nou de acesta.", se arată în referatul procurorilor.

În celălalt capăt al oraşului, tatăl îşi plânge fiica depusă la capelă. Nici el nu a găsit vreo explicaţie pentru ieşirea criminală a soţiei sale. Îşi aminteşte că fetiţa era foarte apropiată de mama ei. 

Oana Neţ a sunat la 112 abia după şase ore de la crimă. În tot acest timp, femeia şi-a provocat singură răni. "Inculpata a precizat apoi că și-a iubit foarte mult fetița, și nu-și poate explica de a ales să o ucidă, în loc să se sinucidă doar ea.", mai scriu procurorii.

Anchetatorii nu exclud ca femeia să se fi drogat înainte să ucidă. La analize, medicii i-au descoperit THC în sânge, o substanţă halucinogenă care se elimină din organism abia în şase luni. Doctorii spun că poate proveni şi de la medicamente. Însă, pe piaţa din România, nu există vreun antibiotic care să conţină această substanţă. Liliana Dorobăţ, directoarea medicala Agenţia Naţională Antidrog: "Este substanţa activă care se află în canabis, derivaţii de canabis în haşiş şi marijuana. Pot să apară modificări foarte importante asupra creierului, tulburări de percepţie pentru că, aşa cum spuneam, canabisul este un drog care provoacă halucinaţii, dar şi anxietate, paranoia."

Educatoarea a fost arestată preventiv. Dacă expertiza psihiatrică va arăta că are discernământ, femeia ar putea o primi o condamnare de 25 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Procurorii au aflat de ce şi-a dus educatoarea din Timişoara fiica de 4 ani în baie, înainte să o ucidă, înecând-o