Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Apel public, după ce casierul unei benzinării din Sibiu ar fi fost ţepuit de 2 ori în 5 minute (Video)

Un tânăr, angajat al unei benzinării din Sibiu, ar fi fost ţinta unor escroace, două tinere, care, cu zâmbetul pe buze şi voie bună, au dat atacul. Ele ar fi folosit o metodă veche, dar foarte eficientă de înşelăciune, denumită popular "bancnota".

de Cristian Ionescu

la 06.09.2019 , 19:44

- oradesibiu.ro

Un tânăr, angajat al unei benzinării din Sibiu, ar fi fost ţinta unor escroace, două tinere, care, cu zâmbetul pe buze şi voie bună, au dat atacul.

Ele ar fi folosit o metodă veche, dar foarte eficientă de înşelăciune, denumită popular "bancnota".

Apel public, angajatul unei benzinării din Sibiu anunţă o înşelăciune repetată

Articolul continuă după reclamă

Angajatul unei benzinării din Sibiu a declarat că ar fi fost victima metodei de înşelăciune "bancnota" de 2 ori în 5 minute. Prima fată a reuşit să-l păcălească, însă la cea de-a doua a fost atent şi i-a dejucat planul.

"A venit clienta și a spus că vrea un pachet de țigări și un pachet de gume. Totul a costat 21,99 lei. A scos o bancnotă de 200 de lei și mi-a zis să pregătesc restul. În acel moment, banii erau pe tejghea. Atunci mi-a spus că îmi dă 2 lei, ca să îi dau banii fix. Mi-a distras atenția, și-a luat cei 200 de lei și i-a băgat în geantă. Apoi eu i-am dat restul… Mi-a zâmbit și s-a făcut nevăzută", a declarat tânărul pentru oradesibiu.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Una după alta au intrat cele două fete, iar comportamentul lor ar fi fost identic. Ambele râdeau, erau foarte vesele şi vorbeau tot timpul, iar ambele au băgat în geantă bancnota pe care trebuiau să o dea pentru a achita produsele, luând însă restul la bancnota respectivă dar şi produsele dorite. 

(Dacă al doilea videoclip nu se încarcă, îl puteţi vizualiza AICI.)

Prima fată l-a păcălit cu 200 de lei pe casier, după ce i-a distras atenţia, însă cea de-a doua nu a mai avut succes, după ce a băgat şi ea bancnota în geantă, aşteptând restul şi a fost nevoită să plătească.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Apel public, după ce casierul unei benzinării din Sibiu ar fi fost ţepuit de 2 ori în 5 minute (Video)