Antena Meniu Search
x

Telenovela de la curtea regelui Cioabă s-a terminat în duba poliţiei!

Manuela, nepoata fugită în lume cu Ahmed Seducătoru', s-a întors ca să le spună celor care au dat-o în urmărire internaţională că a plecat de bunăvoie.

Vezi și

Amândoi au au ajuns la Parchet, să dea explicaţii.

Acum, Manuela riscă să fie exclusă din comunitate, pentru că încălcat legea ţigănească. Fata refuză să se întoarcă acasă şi va fi internată într-un centru social.

Manuela n-a ascultat de părinţi, şi n-a respectat nici legile ţigăneşti. A fugit în lume cu iubitul - Ahmed Seducătoru' - deşi avea interzis să se îndrăgostească înainte să se mărite. Luni de dimineaţă, nepoata regelui Cioabă a plecat de acasă cu bărbatul cu care legase o idilă pe facebook.

Familia - în frunte cu Daniel Cioabă - a răscolit oraşul trei zile cât Manuela a dispărut. Au ajuns până la Viştea la familia iubitului. Care s-a jurat că habar nu are unde s-au refugiat cei doi amorezi. Şi că Manuela a fost cu iniţiativa.

Familia fetei a făcut planton câteva ore în faţa Parchetului acolo unde Manuela şi Seducătoru' şi-au spus povestea.

Deocamdată, Manuela refuză să se întoarcă acasă. Aşa că autorităţile o vor interna într-un centru de primire urgenţă. Iar Ahmed Seducătoru poate să ajungă şi la închisoare. Pentru corupere de minori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Telenovela de la curtea regelui Cioabă s-a terminat în duba poliţiei!