Antena Meniu Search
x

Video Temperaturile de la malul mării i-au adus pe turişti la o plimbare pe faleză: "E mai cald decât ne aşteptam"

Primăvara şi-a intrat în drepturi la malul mării. Cum în termometre au fost aproape 16 grade Celsius, turiştii nu au mai stat pe gânduri şi au dat o fugă pe litoral pentru a se bucura de vremea bună. O vreme perfectă pentru o plimbare pe faleză, acolo unde briza mării s-a simţi perfect. Ce mai norocoşi au fost bineînţeles, constănţenii.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 24.03.2024, 09:10

Vezi și

Cei care au mers în weekend-ul acesta la mare, au avut doar de câştigat. Turiştii s-au bucurat de vremea perfectă de primăvară, după ce au avut parte de o săptămână destul de mohorâtă.

Turistă: O plimbare de-o zi. E mai cald decât ne aşteptam. 

Turistă: Este minunat. Oraşul Constanţa este minunat. Ne bucurăm. 

Turistă: Ne lipsea aşa vremea aceasta. Abia aşteptăm să vină soarele să venim la mare. Cu siguranţă o să revenim.

Turist: Ne-a impresionat în mod plăcut faptul că faleza şi restul este curat. S-au făcut amenajări. Restaurantele sunt deschise. Ne bucurăm de plaja noastră şi venim întotdeauna cu drag.

Deşi a bătut vântul, cele 16 grade din termometre şi razele soarelului i-au convins pe localnici să renunţe pentru o clipă la hainele groase de iarnă. Iar o plimbare pe plajă a fost alegerea ideală pentru o zi însorită.

Vremea caldă de la malul mării le-a dat curaj, aşa că cei mai mulţi dintre turişti au început deja să-şi planifice viitoarele vacanţe.

Turiste: Deja ne planificăm concediile.

Reporter: La ce v-aţi gândit?

Turiste: Momentan ne-am gândit la vacanţa de Paşte. N-am ajuns încă la vară, dar vrem undeva la bălăceală, clar. Să fie cald, mai ales pentru copii. 

Deşi, ieri, vremea de la malul mării a fost perfectă, meteorologii anunţă că treptat, temperaturile ar putea scădea în perioada următoare, iar pe timpul nopții am putea avea în termometre chiar şi cinci grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Temperaturile de la malul mării i-au adus pe turişti la o plimbare pe faleză: "E mai cald decât ne aşteptam"