Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Terorizata de bataile tatalui! O fata de 15 ani a fugit de acasa

Terorizata de bataile tatalui, o fata de 15 ani si-a luat lumea-n cap! A fugit departe de casa si de abuzurile unui parinte. Mihaela a disparut acum doua saptamani, dar tatal i-a observat lipsa abia acum cateva zile.

de Redactia Observator

la 03.04.2013 , 20:34

Terorizata de bataile zilnice, departe de mama plecata in Spania, fata de 15 ani a ales libertatea. Si-a lasat in urma durerea si deznadejdea si a cautat speranta, pas cu pas, pe drumul spre Suceava. A mers 30 de kilometri. Pe jos. Mai mult de o saptamana, parintele ei nici nu i-a simtit lipsa.

In noptile evadarii, copila a dormit in gari. Si-a facut si o prietena care ii mai aducea mancare. Si si-a oferit munca, in schimbul unui adapost si al unei cine calde. O batrana a primit-o in casa si a avut grija de ea, pana cand i-a vazut poza in ziare. Tatal ei se trezise si anuntase autoritatile. “Situatia adolescentei a fost adusa in atentia noastra de catre reprezentantii IPJ”, a declarat Valentina Olariu, psiholog DGASPC

Aventura fetei s-a incheiat intr-un centru de plasament, in regim de urgenta. Nu in inchisoare si nu cu moarte! Inspectorii de la Protectia Copilului au declansat o ancheta pentru a stabili ce masuri vor lua. In curtea tatalui, a ramas un baietel de doar sapte ani.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Terorizata de bataile tatalui! O fata de 15 ani a fugit de acasa