Antena Meniu Search
x

Theo Ioniţă, cel mai tânăr comediant din țară. Până la bacalaureat, dă testul glumelor

S-a născut în acelaşi an în care s-au inventat si show-urile de stand-up comedy. Iar în copilărie a crescut cu glumele lui Seinfeld, pe care le ascultau părinţii lui.

de Redactia Observator

la 28.05.2020, 14:35

Vezi și
  • Părinţii au fost cei care i-au deschis poarta către stand-up.
  • Theo nu spune glume acasă.

La 13 ani a devenit pasionat de. industria amuzamentului şi mai apoi, a urcat pe scenă devenind cel mai tânăr comediant român de Open Mike. Theo Ioniţă este elev în in clasa a 11-a şi, până la bacalaureat, dă testul glumelor.

Când nu e la şcoală, fie ea şi online, Theo nu scrie teme, ci glume pentru că, spune el, în faţa oamenilor, trebuie să fii pregătit.

Theo Ioniţă, comediant: Dacă vrei cu adevărat să faci asta, trebuie să te implici full-time şi să te implici calumea. Mulţi oameni nu se implică full-time. Eu îmi scriu materialul de acasă, cu ce îmi vine mie, ce mi se pare mie amuzant, şi după mă duc, dau pe scenă, văd dacă se râde sau nu şi cam asta e! 

Părinţii au fost cei care i-au deschis poarta către stand-up. Ei înşişi sunt mari consumatori de umor. Chiar şi aşa, Theo nu spune glume acasă şi nici nu le cere părerea înainte de un show.

Theo Ioniţă, comediant: Nu îmi place deloc să le arăt părinţilor ce glume fac. Mă simt aşa foarte ciudat. Au venit la un show şi fix înainte să intru pe scenă m-am întâlnit cu taică-miu şi a fost o BIIIp ce cauţi aici! Eu aveam şi nişte glume despre el şi le-am dat cu şi mai mult patos petru că ştiam că e acolo!

Pare o joacă de adolescenţi, dar nu e, nici pe departe. Dimpotrivă, glumele bune se fac cu antrenament şi cu inspiraţie din viaţa reală.

Călin Creţu, impresar: Îţi dai seama că sunt o grămadă de subiecte şi liceul e foarte ofertant.

Şi cum această categorie de public nu fusese destul exploatată, Theo a prins repede la public! Şi nu doar la cel tânăr!

Călin Creţu, impresar: Cu siguranţă The face parte dintr-o categorie care nu a fost exploată, aceea a publicului de liceu şi deja de 2, 3 ani şi exitau cereri pt balurile de boboci, ra pana acum glumelle pe care le promovam noi nu erau destul de potrivite. Se pare ca The a spart cumva gheata în zona asta. 

Acum, până la o reprezentaţie în faţa colegilor, cel mai tânăr comediant de stand-up comedy, din România, vrea să îl provoace pe unul dintre cei mai experimentaţi artişti din domeniu.

Theo Ioniţă, impresar: Mi-am plăcea să intru într-o competie de glume cu Micutzu! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Theo Ioniţă, cel mai tânăr comediant din țară. Până la bacalaureat, dă testul glumelor