Antena Meniu Search
x

Poveste de nota 10. Timeea Anisia a luat medalia de aur la modelling

Avea doi ani când a pășit pentru prima dată în lumea modellingului. Un copil talentat și ambițios, așa a fost Timeea Anisia încă din prima zi. Şi aşa a rămas.

Antonia Gasparovici
de Antonia Gasparovici

la 21.08.2020, 13:54

Vezi și
  • Vorbește cu emoție și bucurie despre lumea modei.
  • Îşi doreşte să ajungă pe celel mai cunoscute podiumuri ale lumii. 

Timeea Anisia Dinu, model: Anul acesta la WCOPA am luat medalia de aur la modelling, medala de argint la vocal și medalia de argint în grup. Am obținut cele mai importante premii la Top Charm Model Romania, Best Face, Best Fotomodel , Belezza Incita 2019,  care este un concurs italian de fotografie și fotogenie, la Soto del Estelle am luat un atestat de merit anul acesta și am fost invitată în 2020 la Sanremo Junior 2021. Am câștigat Little Miss uNivers în 2019 și am apărut și pe coperta a două reviste. Am luat și Grand prix ul și coroana cea mai mare.

Sunt sute de ore de... antrenament. Pentru o fotografie reușită, spre exemplu, muncește o întreagă echipă.

Timeea Anisia Dinu, model: Modellingul îți ocupă foarte mult din timp cu shootinguri, ținute, makeup, hair style, edit pe poze, prezentările de modă. Sunt și shootinguri la care am stat și 10, 12 ore și s-au schimbat ținutele și am făcut doar pauze de câte 15 minute, s-a schimbat make-up ul, hair style-ul.

Atitudine, postură, carismă, siguranță, curiozitate și... dorință. Sunt doar câteva dintre caracteristicile absolut necesare unui model de succes. Cât despre responsabilități...

Timeea Anisia Dinu, model: Să fii elegantă, să știi chestii standard de modă. Cum să te asortezi cromatic, ce fel de adiași merg la anumite ținute sau pantofi, accesorii, să avem haine care să se scoată ușor pe cap, să nu se ia make-up ul, pantofi comozi, uneori sunt shootinguri pe stradă și e mai greu să ne schimbăm.

Beatrice Lianda Dinu, mama Timeei: Cine spune că e ușor să fii model se înșeală amarnic, este foarte multă muncă. Fiecare moment nou este o experiență, fiecare apariție în-o revistă națională sau internațională, fiecare apariție într-un platou de tv.

Are însă și alte pasiuni. Şi alte planuri.

Vorbește cu emoție și bucurie despre lumea modei. Pozează și defilează cu un sigur gând: să ajungă pe celel mai cunoscute podiumuri ale lumii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Poveste de nota 10. Timeea Anisia a luat medalia de aur la modelling