Antena Meniu Search
x

Doamnele, invitate să admire Timişoara din vaporaşele care au început cursele pe Bega

De ziua lor, doamnele au fost invitate să admire Timişoara din vaporaşele care au început cursele pe Bega. Înainte de îmbarcare, au primit flori şi felicitări, iar pentru ele plimbarea a fost gratuită.

De Redactia Observator la 09.03.2020, 10:51
Vezi și
  • Prima cursă pe Bega a fost acum 150 de ani.
  • În 1960, transportul de persoane a fost însă întrerupt.

De ziua lor, doamnele au fost invitate să admire Timişoara din vaporaşele care au început cursele pe Bega. Înainte de îmbarcare, au primit flori şi felicitări, iar pentru ele plimbarea a fost gratuită.

Plimbarea pe Bega a fost bine venită şi pentru turiştii care au ajuns la Timişoara.

Doamna: Am fost foarte bucuroasă că am fost primită de bărbaţi. Deşi, sunt însoţită de un bărbat. De bun augur pentru copiii, şi pentru bătrâni ar fi foarte bun, vârsta a treia, şi chiar şi pentru noi. Şi noi suntem aproape de vârsta a treia.

Turist: Suntem de la Blaj, judeţul Alba. Şi ne-am nimerit la evenimentul ăsta şi e de aplaudat. Fără îndoială, e o zi importantă şi e un evenimnet frumos.

Lucian Manea, căpitan: Avem un număr de 7 nave, toate vaporașele sunt lansate la apă în regim de transport de promenadă cu ocazia zilei de 8 martie. Iar începând cu 9 martie, în regim de transport în comun.

Prima cursă pe Bega a fost organizată acum mai bine de 150 de ani. În 1960, transportul de persoane a fost însă întrerupt. Abia din 2018 a fost reluat. Acum, Timişoara este singurul oraş din România cu transport public pe apă.

Ca alternativă la transportul în comun, în capitala Banatului, oamenii pot folosi și cele aproximativ 400 de biciclete și 100 de trotinete puse la dispoziţie de autorităţi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Doamnele, invitate să admire Timişoara din vaporaşele care au început cursele pe Bega

Breaking news

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută...

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută de DNA