Antena Meniu Search
x

Cinema în aer liber la Sibiu! Începe Festivalul de Film Transilvania în Piaţa Mare

Invitaţie la film pentru sibieni şi nu numai. Şi. nu oricum, ci în aer liber. Asta promite, timp de cinci zile, Festivalul Internaţional de Film Transilvania.

Vezi și

Invitaţie la film pentru sibieni şi nu numai. Şi nu oricum, ci în aer liber. Asta promite, timp de cinci zile, Festivalul Internaţional de Film Transilvania.

"Dumnezeu să ne ierte", un thriller spaniol de succes. O poveste emoţionantă şi dramatică, nominalizată la şase trofee Goya. A fost pelicula care a dat startul serilor de film de la Sibiu. Într-o atmosferă cum altfel decât de festival, sute de oameni au urmărit producţia în aer liber.

Şi nu doar filmul a fost pe placul publicului. Faptul că proiecţia a avut loc în aer liber a fost ceva altfel.

Organizatorii promit cinci seri de poveste. Vor rula filme premiate la competiţii selecte.

CRISTIAN HORDILĂ, manager TIFF:

Avem foarte multe filme româneşti, filme premiate şi văzute în festivalurile internaţionale. Sunt foarte multe filme pe care oamenii au ocazia să le vadă şi care, fie nu sunt disponibile în cinema, fie au fost deja şi probabil că le-au ratat.

În următoarele zile, vor fi proiecţii de film la Palatul de Vară Brukenthal din Avrig, la barajul de la Gura Râului şi la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.Festivalul Internaţional de Film Transilvania a pregătit pentru cinefili o selecţie de 40 de titluri. Fiecarea seară de film din Piața Mare va începe la ora 22:00, iar accesul publicului este gratuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Cinema în aer liber la Sibiu! Începe Festivalul de Film Transilvania în Piaţa Mare