Antena Meniu Search
x

Tânără agresată de 4 bărbaţi într-un local, toţi bătuţi măr de iubitul fetei, în faţa ei, la Târgu Jiu (Video)

Un tânăr de 27 de ani, din Târgu Jiu a măturat pe jos cu 4 bărbaţi care i-au agresat iubita, în timp ce se aflau la o cafea, într-un local din oraş. Cei 4 i-au făcut avansuri fetei, în timp ce aceasta era cu iubitul ei şi nu o lăsau în pace.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.03.2019, 22:54

4 tineri bătuţi măr de iubitul unei fete, pe care au agresat-o - Profi Media

Un tânăr de 27 de ani, din Târgu Jiu a măturat pe jos cu 4 bărbaţi care i-au agresat iubita, în timp ce se aflau la o cafea, într-un local din oraş.

Cei 4 i-au făcut avansuri fetei, în timp ce aceasta era cu iubitul ei şi nu o lăsau în pace, moment în care tânărul s-a ridicat de la masă şi i-a bătut pe toţi 4 chiar în faţa iubitei sale.

4 tineri bătuţi măr de iubitul unei fete, pe care au agresat-o

Un bărbat de 27 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a devenit eroul iubitei sale, după ce un conflict s-a iscat între el și alți patru barbați într-un local. Din păcate, iubitul fetei a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi are acum dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Altercația a pornit din cauza faptului că patru bărbați aflați în incinta unui bar, i-ar fi făcut avansuri partenerei sale. Tânărul nu a rezistat tentației și i-a atacat pe indivizii care au îndrăznit să îi hărțuiască iubita, potrivit accestv.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Băiatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tânără agresată de 4 bărbaţi într-un local, toţi bătuţi măr de iubitul fetei, în faţa ei, la Târgu Jiu (Video)