Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi tineri delincvenţi din Braşov au dat peste 20 de spargeri, după ce au fost iertaţi cu arest la domiciliu de judecător

Doi tineri din Braşov, de 16 şi 18 ani, au fost reţinuţi de poliţişti după ce au dat peste 20 de spargeri la magazine şi locuinţe şi au furat mai multe maşini.

de Cristian Ionescu

la 04.02.2019 , 17:15

Doi tineri din Braşov, de 16 şi 18 ani, au fost reţinuţi de poliţişti după ce au dat peste 20 de spargeri la magazine şi locuinţe şi au furat mai multe maşini.

Ei fuseseră plasaţi de judecător în arest la domiciliu pentru fapte similare, fiindu-le oferită o ultimă şansă la a alege un drum mai bun în viaţă.

Judecătorul le-a dat o ultimă şansă, ei au folosit-o să fure şi să jefuiască

Articolul continuă după reclamă

Doi adolescenți în vârstă de 16, respectiv 18 ani din orașul Victoria, au fost arestați pentru 30 de zile, după ce au încălcat măsura arestului la domiciliu, fiind cercetați pentru mai multe fapte penale.

Ei au fost trimiși în judecată, fiind cercetați pentru furturi din  locuință și furturi de folosință auto. Ulterior, instanța a dispus arestarea lor la domiciliu pe o perioadă de șase luni.

Însă cei doi nu au respectat condițiile impuse pentru arestul la domiciliu și au început din nou să comită infracțiuni, iar judecătorul a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

"Lucrători din cadrul Poliției orașului Victoria  au pus în executare două mandate de arestare preventivă prin care Judecătoria Făgăraș  a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestului pentru 30 de zile  față de doi tineri cu vârsta de 16, respectiv 18 ani din orașul Victoria, jud. Brașov, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt“, potrivit IPJ Braşov.

Cei doi mai sunt cercetați și în alte șapte dosare penale, iar în urma probatoriului urmează să fie trimiși în judecată și pentru aceste fapte.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Doi tineri delincvenţi din Braşov au dat peste 20 de spargeri, după ce au fost iertaţi cu arest la domiciliu de judecător