Meniu
Search
x

Toaletă publică de 120.000 de euro, inundată de la prima ploaie torenţială

O toaletă publică construită cu 120.000 de euro s-a indundat la prima ploaie torenţială. La doar două săptămâni de la inaugurare a rămas cu tavanul şi cu gresia pătate. Se întâmplă în Huedin, oraş unde locuitorii au o toaletă de lux, dar nu au alimentare cu gaze, iar multe drumuri sunt neasfaltate.

De Redactia Observator la 22.05.2019, 22:02
Vezi și

O toaletă publică construită cu 120.000 de euro s-a indundat la prima ploaie torenţială. La doar două săptămâni de la inaugurare a rămas cu tavanul şi cu gresia pătate. Se întâmplă în Huedin, un oraş unde, deşi locuitorii au o toaletă de lux, nu au încă alimentare cu gaze, iar multe drumuri sunt încă neasfaltate.

A fost suficientă o ploaie serioasă pentru ca prima toaletă publică din Huedin să fie inundată. Tavanul are şi acum pete de umezeală, la fel şi podeaua. Imaginile cu pagubele s-au răspândit rapid pe reţelele sociale, dat fiind că toaleta dată în folosinţă acum două săpămâni a costat 120.000 de euro.

Toaleta de 120.000 de euro este încă în garanţie

Prins în mijlocul scandalului, primarul din Huedin suspectează că la mijloc este un sabotor, care a avut un singur scop, să strice imaginea oraşului.

Mircea Moroşan, primar Huedin: Îngrijitoarea de acolo mi-a explicat că a venit un domn, a intrat la WC, a venit, a aruncat o găleată de apă şi a făcut poze

Sabotaj sau nu, toaleta de 160 de metri pătraţi, în care se poate coborî şi cu liftul, şi-a pierdut strălucirea. Construcţia a fost realizată strategic, lângă biserica-monument din oraş. 

Mircea Moroşan, primar Huedin: Vin zeci, sute de autocare din Ungaria, pentru că este cea mai veche biserică catolică şi ne făceam de râs faţă de comunitatea europeană pentru că nu aveam un wc

Cetăţenii din oraş spun, însă, că prioritate ar fi trebuit să aibă alte investiţii. Huedinul nu este racordat la gaz, aşa că oamenii se descurcă cu lemne sau cu butelii. De asemenea, multe drumuri sunt încă neasflatate.

Toaleta de lux este încă în garanţie. O echipă a constructorilor va evalua pagubele şi va stabili dacă e nevoie de reparaţii.  

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Toaletă publică de 120.000 de euro, inundată de la prima ploaie torenţială