Antena Meniu Search
x

Video Toamna, anotimpul preferat al fotografilor. Sfaturi de la un expert pentru poza perfectă

Specialiștii sunt de părere că gândirea pozitivă ne ajută să depăşim vremurile complicate pe care le trăim. Iar de cele mai multe ori drumețiile în natură ne ajută să ne încărcăm cu energia de care avem nevoie. Şi, de ce nu, momentele petrecute în natură pot fi imortalizate în cadrul unei ședințe foto.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 13.11.2020, 16:46

Vezi și
  • Momentele de liniște petrecute în mijlocul naturii toamna reprezintă clipe de recreere și deconectare inclusiv pentru fotografi.
  • Poza perfectă e doar la un click distanță, iar fotografia devine una de suflet din mai multe motive.

Pentru a face o poză perfectă în anotimpul tomana, depinde doar de condițiile meteo și un aspect foarte important pe care nu trebuie să îl uităm - trebuie să fim omul potirvit la locul potrivit. 

Pe Barajul Firiza, situat în imediata apropiere a orașului Baia Mare, toamna se vede altfel. La dublu... şi asta pentru că tot ce vedem în fața ochilor se reflectă în apele barajului de acumulare. Iar peisajul este ideal pentru poza perfectă.

Paul Ursachi, fotograf profesionist: Cel mai simplu este să ne folosim de reflexia apei. cel mai simplu este să încadrăm baza pământului pe mijlocul fotografiei, iar în acel moment avem o oglinire perfectă a imginii naturale în apă.

Zona este una des căutată de turiști. Atrași de peisaj, majoritatea și-au făcut o tradiție în a se bucura de ruginiul copacilor şi de culorile toamnei. 

Momentele de liniște petrecute în mijlocul naturii toamna reprezintă clipe de recreere și deconectare inclusiv pentru fotografi. Poza perfectă e doar la un click distanță, iar fotografia devine una de suflet din mai multe motive.

Paul Ursachi, fotograf profesionist: Putem spune că este și o fotografie de suflet pentru că nu intervenim cu nimic, la o ședința foto îi spunem modelului cum să stea, dar la natură surprindem efectiv cum este ea.

Toamna este anotimpul de care se bucură și o familie din Ploiești. Încântați de decorul natural pe care îl oferă covorul de frunze așternut pe alei, cei doi părinți au pozat alături de copiii lor într-un peisaj cum doar în această perioadă a anului întâlnim.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Toamna, anotimpul preferat al fotografilor. Sfaturi de la un expert pentru poza perfectă