Antena Meniu Search
x

Toata familia Becali s-a rugat pentru libertatea lui Gigi

In zi de mare sarbatoare, toata familia lui Becali a mers la rugaciune. Mama si sotia, la biserica din Pipera, iar Gigi, la capela de la Jilava. Doar in Dumnezeu mai are nadejde sa-l scape din inchisoare

Vezi și

De sarbatoarea Sfintilor Petru si Pavel, Gigi Becali a mers la slujba, in capela penitenciarului. Mataniile si cantarile ii fac viata mai usoara dupa gratii, dar mai aproape de libertate doar Dumnezeu stie cand il va aduce.

Mai are de petrecut in celula de la Jilava 42 de luni. Pentru buna purtare, poate iesi dupa doi ani si patru luni, adupa o treime din pedeapsa. Ce are de facut pentru asta, scrie in noul noul Cod Penal si de Procedura. Trebuie sa realizeze anumite opere de arta si sa aiba o activitate in folosul comunitatii. Dincolo de zidurile inchisorii, Becali e activ. Le arata detinutilor drumul spre credinta.

Mama si sotia lui Gigi Becali au mers si ele astazi la biserica din Pipera. Soferul Luminitei Becali a tras masina cat mai aproape de usa lacasului de cult, unde femeile s-au rugat din nou pentru capul familiei. Au aprins lumanari si au dat de pomana.

Dar problemele lui Becali cu justitia par sa nu se mai termine. Numele lui mai apare in dosarul Avicola Iasi, societate la care detine 85 la suta din actiuni. E acuzat de inselaciune si abuz in serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Toata familia Becali s-a rugat pentru libertatea lui Gigi