Antena Meniu Search
x

A apărat firma cu preţul vieţii, apoi a fost umilită de patron!

Şi-a apărat serviciul cu preţul vieţii! Dar când avea mai multă nevoie de job, a fost trimisă forţat în concediu.

Vezi și

Angajata casei de schimb valutar, jefuită anul trecut, în Capitală, povesteşte cum şeful a uitat că a luptat corp la corp cu tâlharul, pentru a-l împiedica să fure toate încasările.

În prag de sărbători, a fost anunţată că nu mai primeşte salariu. Pentru prima oară, vedeţi şi imaginile sângerosului jaf.

Vă avertizăm că pot afecta emoţional!

Ora 13 şi 25 de minute. În centrul Bucureştiului, angajata unei case de schimb valutar tocmai a încheiat o tranzacţie. Îşi ia, apoi, o pauză scurtă. De o ţigară. După patru minute, avea să trecă prin cumpăna vieţii ei.

Un tânăr cu fularul pe jumătate de faţă se apropie de ea. E agitat. Dar tânăra casieră nu a simţit pericolul.

Cum a intrat, femeia a fost împinsă la pământ. 45 de secunde de bătaie. 15 pumni şi multe lovituri cu picioarele.

Dar a rezistat. Surprinzător şi pentru agresor. Nu l-a lăsat să ajungă la sertar. S-a ţinut de el, cu mâinile, cu picioarele. La un moment dat, încearcă să-l lovească şi ea, cu casa de marcat. Dar nu mai reuşeşte.

În cele din urmă, tâlharul deschide un sertar şi ia o mână de bani.

"Am ţinut de el acolo, să nu ia toţi banii de acolo, erau toţi banii acolo", spune femeia, care a apărat banii, care nu erau ai ei, cu preţul vieţii. 

Hoţul luat aproape 7.000 de lei. Dar înăuntru erau 50 de mii, spune femeia. A apărat încasările firmei cu propriul trup. Pe viaţă şi pe moarte! Un an mai târziu, şeful o răsplăteşte cu un concediu forţaţ. În prag de sărbători.

Contractul de muncă îi asigură un tratament compensat. Lună de lună, ia medicamente în valoare toatală de aproape 900 de lei. Şocul prin care a trecut e ca o boală de lungă durată.

A fost dată afară şi a rămas şi cu traume psihice: "M-am speriat de cineva, care semăna cu infractorul şi am avut o gravă problemă psihică. Seara am rămas cu o teamă şi cu oamenii mai înalţi decât mine. Să nu treacă brusc pe lângă mine. Mă panichez, mă sperii"

Jefuitorul e încă autor necunoscut. Un infractor periculos, deosebit de violent. Femeia crede că a mai avut un complice. Un alt tânăr care s-a plimbat suspect prin faţa casei de schimb valutar. Dar poliţia încă nu a identificat pe nimeni!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » A apărat firma cu preţul vieţii, apoi a fost umilită de patron!