Antena Meniu Search
x

Trafic restrictionat in CENTRUL CAPITALEI

In perioada 30 mai – 2 iunie traficul din centrul Capitalei va fi restrictionat , cu ocazia desfasurarii “Festivalului de teatru de strada”, dar si a manifestarilor de “Ziua Internationala a Copilului”

In perioada mentionata, intre orele 20:30 si 21:30, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Calea Victoriei ( Stirbei Voda – Bulevardul Regina Elisabeta). Aceleasi restrictii se aplica si pe Bulevardul Regina Elisabeta, intre Calea Victoriei si Piata Universitatii, precum si pe strazile care acced pe traseu, conform unui comunicat al Politiei Capitalei.

Mai mult de 100 de politisti bucuresteni vor actiona in aceasta perioada pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere, in special in statiile de metrou si in mijloacele de transport in comun. Totodata, acestia vor derula actiuni pe principalele artere de circulatie, in punctele ce prezinta risc ridicat de accidente si la orele cu trafic intens, in vederea fluidizarii, prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteza si depistarea celor care conduc sub influenta bauturilor alcoolice.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Trafic restrictionat in CENTRUL CAPITALEI