Antena Meniu Search
x

Traficul rutier din Vama Nădlac, în continuare cu probleme (Video)

După şase zile de aglomeraţie şi haos la graniţa de vest a României, s-au deschis 10 puncte vamale pentru cei care vor să intre sau să iasă din ţară. Întâmplător sau nu, tot astăzi, șeful Poliției de Frontieră, chestorul Ioan Buda, şi-a dat demisia din motive personale. 

Iulia Dumitrașcu
de Iulia Dumitrașcu

la 21.05.2020, 23:17

Vezi și
  • Românii care vor să intre în țară reclamă că stau în graniță chiar și 6-7 ore.
  • Șeful Poliției de Frontieră și-a dat demisia.

Bunica Dorica își sprijină neputința în baston și cu pași mici trece pe pământ românesc, după jumătate de an. A fost în Italia, la fiica ei, şi abia acum s-a putut întoarce acasă. 

Dorica Popescu: M-a prins pandemia asta acolo. Şi cu check-in venit şi mă vedeţi cum arăt. Cât oi mai trăi, oi mai trăi, dar îmi pare rău de tineret, de nepoţi. Pentru că nu mai au nicio viaţă cum am avut-o noi demult. 

A avut noroc, la vamă. A aşteptat doar şapte minute. Iar când va ajunge acasă, va şti ce are de făcut. 

Dorica Popescu: Să stau singură acasă, să nu mă întâlnesc cu nimeni, să nu vorbesc cu nimeni, să nu m-apropii de nimeni.

Peste 1000 de oameni au trecut azi granița pe jos, prin Nădlac 1. Au răsuflat ușurați că nu au mai așteptat: "Eram disperaţi, dar acum situaţia nici nu se compară. Au fost 10 persoane înaintea mea, ceea ce este foarte bine".

Nu la fel de bine a fost pentru românii care au venit cu mașinile. 

Românii sunt nemulţumiţi că, pe site-ul Poliţiei de Frontieră, timpii de aşteptare indică până la 180 de minute. Ei spun însă că, în realitate, stau aici în coadă chiar şi şase sau şapte ore.

Sătui să aștepte, unii au completat declarațiile pe propria răspundere pe capota mașinii. 

Astăzi, șeful Poliției de Frontieră a demisionat. Aparent, plecarea lui nu are legătură cu situaţia de la graniţe din ultima săptămână. Chestorul Ioan Buda a invocat motive personale în cererea de eliberare din funcţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Traficul rutier din Vama Nădlac, în continuare cu probleme (Video)