Antena Meniu Search
x

Tragedie la Buzău, după ce un tată a trei copiii mici şi-a pus capăt zilelor. Apel de ajutor

O tragedie a cutremurat comunitatea din Robeasca, în Buzău. Trei copilaşi au rămas orfani de tată şi cu sechele majore, după ce tatăl lor, un tânăr în vârstă de 34 de ani, şi-a pus capăt zilelor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.11.2019, 09:36

Un tată şi-a pus capăt zilelor, lăsând pe drumuri soţia şi cei trei copii
Trei copii au rămas orfani de tată şi au nevoie de ajutor - Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

O tragedie a cutremurat comunitatea din Robeasca, în Buzău. Trei copilaşi au rămas orfani de tată şi cu sechele majore, după ce tatăl lor, un tânăr în vârstă de 34 de ani, şi-a pus capăt zilelor.

Bărbatul se lupta cu o depresie majoră, în urma unui accident care i-a transformat viaţa lui, cât şi a familiei sale, într-un calvar fără sfârşit.

Tragedie la Robeasca, mama cu trei copiii riscă să rămână pe drumuri, în prag de iarnă

Sfârșit trist al chinului unui tânăr în vârstă de 34 de ani, din comuna buzoiană Robeasca, tată a trei copii mici. Bărbatul a făcut un gest extrem, fiind găsit spânzurat de o grindă, cu copiii în casă, informează jurnaluldebuzau.ro.

Potrivit presei locale, tatăl celor trei copii se lupta cu o depresie, iar soția sa, în vârstă de doar 20 de ani, urmează să fie dată și afară din casă, chiar în prag de iarnă. Cei doi fuseseră lăsaţi să stea în gospodăria unuia dintre frații bărbatului, tânăra dând naştere la trei copii, în 4 ani.

Trăiau de pe o zi pe alta, iar tânărul abia câştiga cât să îşi poată hrăni copiii, până la un accident în care a fost implicat, aflându-se într-o căruţă. Brusc, s-a văzut în imposibilitatea de a-şi susţine financiar familia, iar mare ajutor nu aveau.

După 5 luni de chin psihic, tânărul tată ar fi cedat, punându-şi capăt zilelor.

Apel de ajutor pentru copii, primăria din Robeasca se implică

Mai multe persoane din Robeasca încearcă să o ajute pe femeie, lansând un apel public de ajutorare. De asemenea, doamna primar din Robeasca a precizat pentru Observator.tv că va acorda un ajutor pentru deces soţiei tânărului şi va propune în şedinţa de consiliu un ajutor suplimentar pentru copilaşi, mai ales că vin sărbătorile de iarnă.

De asemenea, primarul comunei, Vlad Domnica, a declarat pentru Observator.tv că îl cunoştea personal pe tânărul tată, având despre el numai cuvinte frumoase. Tânărul beneficia de ajutor social, însă muncea pe rupte şi nu se dădea înapoi de la nicio muncă la care era solicitat de primărie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Persoanele care vor să ajute sunt sfătuite să apeleze la primăria din Robeasca (tel 0238581800). Un fond special se va crea cu donaţiile oricui doreşte să ajute, iar ajutorul va ajunge la tânăra mama cu trei copii, care chiar are nevoie de tot ajutorul în aceste momente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tragedie la Buzău, după ce un tată a trei copiii mici şi-a pus capăt zilelor. Apel de ajutor