Antena Meniu Search
x

Tragedie într-o comună din Dâmboviţa! Un bărbat de 33 de ani a murit înghiţit de pământ în timp ce săpa la canalizare

Era singur în şanţ când un malul uriaş de pământ s-a surpat peste el. Tânărul a fost scos de colegi dar nu mai era în viaţă.

Vezi și

Era singur în şanţ când un malul uriaş de pământ s-a surpat peste el. Tânărul a fost scos de colegi dar nu mai era în viaţă. O anchetă va stabili dacă nenorocirea putea fi evitată.

E agitaţie şi şoc pe străzile din Gura Şuţii. Localnicii sunt înmărmuriţi. Nu le vine să creadă ce s-a întâmplat în satul lor liniştit.

De zile bune, o firmă din Prahova lucra la canalizarea din localitate. Ieri după-amiază... totul s-a schimbat într-o fracţiune de secundă. 

Bărbatul din imagini abia că mai are putere să vorbească. Unul dintre muncitori a fost înghiţit de pământ chiar sub ochii colegilor, în timp ce săpa un şanţ.  Oamenii au sărit imediat să-l salveze, la fel şi localnicii, dar în zadar. 

Constantin Dinu, primarul Comunei Gura Şutii: "După cum vedeţi, o mare tragedie. Lucrăm la canalizare. S-a dărâmat malul şi l-a astupat, l-a sufocat aşa."

Bărbatul de 33 de ani a fost scos fără suflare de sub mormanul de pământ surpat. 

Pe fir au intrat şi inspectorii de la Protecţia Muncii care au demarat o anchetă pentru a stabili dacă au fost respectate toate regulile şi dacă nenorocirea putea fi evitată. 

Cazul a ajuns pe masa procurorilor. Muncitorul care şi-a pierdut viaţa era din Filipeştii de Pădure.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tragedie într-o comună din Dâmboviţa! Un bărbat de 33 de ani a murit înghiţit de pământ în timp ce săpa la canalizare