Antena Meniu Search
x

Video Tragedii pe șosele, vieți frânte prea devreme. Un copil de 3 ani și o fetiță de 12 ani s-au stins în două accidente cumplite

Vieţi frânte prea devreme. Un copil de trei ani a murit aseară într-un accident groaznic, pe autostrada Arad - Timişoara. Nu era in scaunul special obligatoriu pentru a fi protejat. Ceilalţi pasageri abia au reuşit să se salveze din maşina în flăcări. Iar în Dâmboviţa, o copilă de 12 ani s-a stins sub ochii părinţilor, chiar pe trecerea de pietoni. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

De Redactia Observator la 26.02.2021, 20:09
Vezi și

Martor: ”Când am ajuns aproape de locul unde a fost impactul, Audi acela care a fost roșu era acoperit de la motor până la parbriz de flăcări”.

Micuţul de trei ani a fost aruncat prin parbriz în urma impactului, iar un bărbat a fost găsit fără suflare lângă maşină.

Ceilalţi pasageri, doi copii şi trei adulţi au reuşit să se salveze la timp din torţa pe patru roţi.

Totul s-a întâmplat în doar câteva secunde. După ce a lovit parapetul, autoturismul condus de un bărbat fără permis s-a oprit în mijlocul drumului. Din spate venea însă cu viteză o altă maşină.

Pe autostrada blocată s-au format cozi de câţiva kilometri iar circulaţia a fost reluată abia după două ore.

Fetița călcată de TIR se grăbea să ajungă la școală

Câteva ore mai târziu, în celălalt capăt al ţării, o copilă a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un TIR, sub ochii tatălui, chiar lângă sediul poliţiei. Bărbatul a fost rănit, dar a scăpat cu viaţă.

Mătușa fetei: ”S-a dus o viața de om, un copil, un suflet. 12 ani avea, avea viitorul în față”.

Îndurerată, mătuşa copilei povesteşte cum s-a întâmplat tragedia.

Mătușa fetei: ”A oprit la trecere sora mea cu mașina, TIR-ul venea din față și în momentul în care a oprit, tirul n-a oprit, copilul a fugit și l-a prins sub tir”.

Fata se grăbea să ajungă la şcoală. Doar câţiva metri o mai despărţeau de poarta care abia se închisese în urma elevilor.

Poliţiştii încearcă acum să afle de ce şoferul polonez nu a oprit la timp.

În Giurgiu, 12 ambulanţe şi un elicopter SMURD au intervenit la un accident

La o sută de kilometri distanţă, în Giurgiu, autorităţile au activat planul roşu de intervenţie. Doi oameni au murit şi opt au fost răniţi după ce un autoturism s-a izbit frontal de o autoutilitară a Companiei de Drumuri.

A fost nevoie de 12 ambulanţe şi un elicopter SMURD pentru salvarea victimelor.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Tragedii pe șosele, vieți frânte prea devreme. Un copil de 3 ani și o fetiță de 12 ani s-au stins în două accidente cumplite