Antena Meniu Search
x

Traian Berbeceanu a fost numit manager public al orașului Deva

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a fost numit în funcția de manager public al orașului Deva. „De astăzi (luni-n.r.), domnul Traian Berbeceanu este manager public al municipiului Deva. Am semnat dispoziția”, a anunțat luni, într-o conferință de presă, primarul orașului Deva, Nicolae Florin Oancea.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.04.2021, 15:10

Traian Berbeceanu, la o declarație de presă făcută la Centrul de Vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo
Traian Berbeceanu a fost numit manager public al orașului Deva - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
  • Traian Berbeceanu a fost, timp de trei luni, prefect al Capitalei.
  • Alin Stoica l-a înlocuit pe Traian Berbeceanu în funcția de prefect al municipiului București.

Primarul din Deva a precizat că noul manager public va avea aceleași atribuții ca și primarul.

„Atribuțiile pe care le am eu ca primar, le va avea și el ca manager public, va răspunde și de Poliția locală, de Direcția de Asistență Socială și de Direcția de fonduri europene”, a spus Nicolae Florin Oancea, citat de Mediafax.

„Sunt încântat că am revenit în orașul unde m-am născut, unde am crescut și unde m-am format profesional, unde am performat și cred că a venit momentul să dau înapoi Devei măcar o parte din ce mi-a dat timp de 50 de ani”, a declarat Traian Berbeceanu.

Traian Berbeceanu, revocat după 3 luni la Prefectura Capitalei

Traian Berbeceanu nu mai este, din data de 3 martie, prefect al Capitalei, fiind înlocuit de Alin Stoica.

"Revocarea din funcția de prefect al municipiului București, ca și numirea dealtfel, sunt decizii politice, firești. Am acceptat acestă funcție în urmă cu trei luni, cu multă bună-credință, într-o perioadă deosebit de complicată. Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări dintre cele mai grele, cărora nu le-aș fi făcut față fără ajutorul vostru, al bucureștenilor, în primul rând, dar și cu sprijinul total al colegilor din Prefectură și al colaboratorilor din toate instituțiile. Îmi doresc ca viitorul prefect, cel care va fi nominalizat de USR - Plus, să fie unul dedicat total cetățenilor municipiului București, să fie o persoană care să respecte și să aplice legea, dincolo de orice fel de interese. Să facă numai lucruri bune. Îi doresc succes viitorului prefect, oricine va fi să fie", a spus la acea vreme Traian Berbeceanu.

Berbeceanu a fost înlocuit în funcția de prefect al municipiului București de Alin Stoica, președintele PLUS Sector 6, de profesie avocat, care între 2016 și 2018 a reprezentat societatea civilă în una dintre comisiile Consiliului Economic și Social.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Traian Berbeceanu a fost numit manager public al orașului Deva