Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei turişti la un pas de înec în staţiunile Mamaia şi Costineşti

Salvamarii au ridicat steagul roşu la mare. Chiar şi aşa, trei turişti au fost la un pas de înec astăzi în staţiunile Mamaia şi Costineşti

de Redactia Observator

la 06.09.2014 , 19:37

Salvamarii au ridicat steagul roşu la mare. Chiar şi aşa, trei turişti au fost la un pas de înec astăzi în staţiunile Mamaia şi Costineşti.

Au avut noroc că salvamarii i-au văzut la timp şi i-au adus la mal. În Mamaia, un bărbat de 62 de ani, cu probleme cardiace, a fost salvat după ce a fost resuscitat minute în şir de echipajul SMURD. Pericolul de înec rămâne pe litoral şi mâine.

Un bărbat a ignorat steagul roşu, dar şi fluierul salvamarilor. S-a aruncat în valuri, deşi marea era extrem de agitată. A avut noroc să fie văzut la timp. Şi de salvamar, dar şi de turiştii care s-au bucurat de mare, doar de pe mal.

Vezi și

Bărbatul de 62 de ani este din Alba şi venise la mare pentru câteva zile de vacanţă împreună cu soţia. A fost resucitat minute în şir de salvamari, apoi de echipajul SMURD. Salvatorii au reuşit să-l readucă la viaţă.

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spitalul din Constanţa. Acolo au ajuns alţi doi turişti din Costineşti, o femeie şi nepoata ei, care au ignorat steagul roşu şi marea agitată. Salvamarii NU au avut astăzi nicio clipă de odihnă.

Cu toate acestea, mulţi turişti au ignorat pericolul. Pentru unii a fost ultimul week-end de vacanţă la mare şi n-au vrut să plece spre casă fără să facă o baie. Deşi deasupra capului lor a fluturat toată ziua steagul roşu.

Au fost patru zile de furtuni pe litoral, şi mai urmează una. Marea se va linişti abia de luni.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Trei turişti la un pas de înec în staţiunile Mamaia şi Costineşti