Antena Meniu Search
x

Trimişi la închisoare de judecători, greii din fotbal lasă în urmă averi de jumătate de miliard de euro!

Banii nu aduc libertatea, dar sunt buni şi când după ieşi din inchisoare. La o adică, dai şi o avere, numai să scapi. Dar, libertatea lor nu se măsoară în bani. Au trăit pe picior mare, au în conturi milioane de dolari. Averea lor, cumulată, ajunge la aproape jumătate de miliard de euro.

Vezi și

Au făcut bani din tranzacţii imobiliare, afaceri cu hoteluri, energie sau comerţ. Pregătiţi pentru ce e mai rău, ei şi-au pus deja afacerile şi banii la adăpost.

Au fost însă aruncaţi de judecători după gratii. În urma lor rămân averi impresionante. Cel mai bogat dintre toţi este George Copos cu o avere de 165 de milioane de euro. Primii bani i-a făcut imediat după Revoluţie, când a deschis o cofetărie.

A trecut apoi la afaceri în turism, iar mai târziu a intrat în industria hotelieră: deţine 7 hoteluri de lux în Eforie-Nord, Poiana Brasov şi Bucureşti.

Iar de această felie de tort are acum grijă fiica omului de afaceri, Alexandra Copos, care în prezent locuiește în Statele Unite. Este căsătorită acolo cu un consultant financiar, dar vrea să se întoarcă în ţară şi să preia afacerile tatălui.

Următorul pe lista milionarilor este Cristi Borcea. Cu o avere estimată în 2010 la aproape 120 de milioane de euro, Borcea şi-a arătat avuţia pe unde a putut. Căsătorie cu fast, apartament de lux în Miami şi bolizi de sute de mii de euro.

Şi fraţii Ioan şi Victor Becali o duc bine cu o avere, oficială, de doar 22 milioane de euro. Cei doi impresari au făcut bani din transferuri de jucători, dar şi din transferuri de proprietăţi în nordul Capitalei.

De frica sechestrelor pe avere, fraţii impresari şi-au trecut banii şi afacerile pe numele mamei, însă femeia a murit înainte de un verdict final. Astfel, multele milioane de euro vor fi păzite acum de sora lor.

De pe lista milionarilor din fotbal nu lipsesc nici Gică Popescu şi Gigi Netoiu. Popescu are în conturi între 22- 23 de milioane de euro, în timp ce Neţoiu se poate lăuda cu doar 10 -15 milioane de euro, bani proveniţi din turism şi din vinificaţie.

De averea lui Meme Stoica nu se prea ştie nimic. Cert este că-i plac hainele de firmă şi ceasurile scumpe. Cel mai sărac condamnat în dosarul transferurilor este, de departe, Jean Pădureanu. Deţine doar un apartament şi are o pensie de 2 mii de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Trimişi la închisoare de judecători, greii din fotbal lasă în urmă averi de jumătate de miliard de euro!