Antena Meniu Search
x

Trupa Monarchy este în doliu, după ce toboşarul a pierit în incendiul de la clubul Colectiv

Pe Costi îl plânge lumea rock-ului, dar şi lumea sportului pentru că lucra la Institutul de cercetări sportive. Şi a avut grijă de mari campioni precum Camelia Potec sau Marian Drăgulescu

Vezi și

Pe Costi îl plânge lumea rock-ului, dar şi lumea sportului pentru că lucra la Institutul de cercetări sportive. Şi a avut grijă de mari campioni precum Camelia Potec sau Marian Drăgulescu.

La concert, Costi a mers împreună cu doi colegi din Monarchy Band. Amândoi sunt acum în spital.

Din patru, de vineri seară, au mai rămas doar trei. Toboşarul Costi Ignat a pierit în incendiu, iar chitaristul Iulian Rob şi basistul Marian Leuştean zac pe un pat de spital.

Marian ştie acum cum arată infernul. Costi Ignat avea 40 de ani, a fost membru al trupei Teuton si cânta acum în Monarchy Band. Astăzi, apropiaţii i-au adus un ultim omagiu. Printre ei, mulţi campioni, pentru că toboşarul celor de la Monarchy a fost cercetător în cadrul Institutului de Cercetare Sportivă.

De Camelia Potec, Costi Ignat a fost foarte apropiat. Cu el s-a antrenat pe simulator înaintea Olimpiadei de la Atena unde a câştigat medalia de aur. Costi era genul de persoană foarte optimistă, tot timpul râdea, niciodată nu erau probleme din care să nu ieşim.

Din focul de Colective, Costi nu a mai ieşit însă viu. Iar fosta sportivă vrea să facă un gest pentru el. O Gală a Nataţiei Româneşti, cu tombolă. Banii strânşi vor fi donaţi familiei lui Costi Ignat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Trupa Monarchy este în doliu, după ce toboşarul a pierit în incendiul de la clubul Colectiv