Antena Meniu Search
x

Trupurile membrilor echipei de handbal care au sfârşit în microbuz în apropiere de Râmnicul Sărat au ajuns acasă

După tragicul accident de duminică seara, două dintre trupurile membrilor echipei de handbal care au sfârşit în microbuz în apropiere de Râmnicul Sărat au ajuns acasă

Vezi și

După tragicul accident de duminică seara, două dintre trupurile membrilor echipei de handbal care au sfârşit în microbuz în apropiere de Râmnicul Sărat au ajuns acasă.

În Dâmboviţa, familie, prieteni, dar şi simpli cunoscuţi s-au adunat acasă la Robert ca să-l vadă pentru ultima dată. În Caracal, pentru căpitanul echipei CSU Târgovişte, prietenii fac o coroană cât înălţimea "uriaşului". De 2 metri şi 14 centimetri. Amândoi vor fi conduşi mâine pe ultimul drum. Viaţa sau banii. Aşa pare să fi fost pusă problema pentru bărbatul de 66 de ani din localitatea băcăuană Dărmăneşti. Doar amintirea lui Robert e frumoasă. Tot ce era legat de el era frumos. Acasă, ard acum lumânări pentru sufletul lui.

Am copilărit împreună, am avut amintiri foarte frumoase. De mici am stat casă lângă casă. Acum, sprijinite de casă, stau zeci de coroane şi flori aduse de prietenii care au mers să-l vadă pentru ultima dată. Printre lacrimi, părinţii abia îşi găsesc cuvintele. Erau în Spania când fiul lor se stingea. Acum, le-ar rămas doar amintirile. Şi diplomele. El ajuta la pregătirea de competiţii. Era toată ziua la uşa primarului.

A avut de mic pasiunea sportului în general. Era terminat. Toată viaţă a fost numai pe drumuri, cu ghiozdanul în spate. şi pe drumuri ne-a lăsat. Duminică seara, Robert era împreună cu coechipierii săi în microbuz. Veneau tocmai din Bucovina, de la un meci. Aproape de intrarea în Râmnicu Sărat, au fost nevoiţi să se oprească. Din cei 11 sportivi, un antrenor şi şoferul, trei n-au mai avut scăpare. La 25 de ani, Daniel Manda, căpitanul echipei CSU Târgovişte, a murit pe loc. Daniel va fi mâine înmormântat. Foştii colegii, dar şi prieteni i-au făcut o coroană uriaşă, de înălţimea lui, de 2.14 metri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Trupurile membrilor echipei de handbal care au sfârşit în microbuz în apropiere de Râmnicul Sărat au ajuns acasă