Antena Meniu Search
x

Turiştii de pe litoral se numără pe degete, deşi suntem în plin sezon de reduceri la cazare

După o mini-vacanţă de 1 mai euforică, pe litoral bate vântul. Şi la propriu şi la figurat.

Vezi și

 După o mini-vacanţă de 1 mai euforică, pe litoral bate vântul. Şi la propriu şi la figurat. Turiştii se numără pe degete deşi suntem în plin sezon de reduceri la cazare.

Programul Litoralul pentru toţi nu-i satisface nici pe hotelieri, care în loc să facă investiţii şi să atragă clienţii, preferă să-şi ţină uşile închise până când se va încălzi vremea cu adevărat.

Litoralul românesc refuză să-şi pună hainele de vară. Parcă a intrat în hibernare, imediat ce s-au stins ecourile minivacanţei de 1 mai. În staţiunea vedetă, Mamaia, turiştii se numără pe degete.

De o săptămână a început Programul Litoralul pentru toţi, cu preţuri reduse la cazare. Pentru că românii nu se înghesuie pe litoral în extrasezon, hotelierii au pus din nou lacătul pe uşă.

În staţiunea vedetă a litoralului, Mamaia, pregătirile par fără sfârşit. Prin "Litoralul pentru toţi", o familie de doua persoane plăteşte la un hotel de trei stele doar 530 de lei pentru 6 nopti, cu mic dejun inclus. Sunt înscrise în program şi hoteluri de 5 stele cu un preţ de puţin peste 1200 de lei pentru un sejur.

Pe lângă cazarea ieftină, hotelierii le oferă turiştilor şi un voucher cu intrări gratuite la muzele din Constanţa. 60 de unități de pe întreg litoralul s-au înscris la programul care se încheie la jumătatea lunii iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Turiştii de pe litoral se numără pe degete, deşi suntem în plin sezon de reduceri la cazare