Antena Meniu Search
x

Turnirului Cavalerilor se desfasoara la Brasov

Imagini desprinse din povesti, pe strazile Brasovului. Sute de cavaleri, soldati, domnite si tobosari au defilat prin oras, spre entuziasmul spectatorilor.

Vezi și

Punctul culminat a fost reprezentat de lupta corp la corp, care a amintit cum, in vremurile demult apuse, cavalerii se luptau pana la moarte. S-a dat, astfel, startul celei de-a saptea editii a Turnirului Cavalerilor, care, anul acesta, coincide si cu Zilele Brasovului.

Strazile Brasovului au fost neincapatoare pentru sutele de personaje parca proaspat scoase din cartile de povesti. Cavalerii si domnite din ordinele „Cetatii Barsei" si cei din „Strajerii Coroanei" au mers la pas prin oras, pana in Piata Sfatului.

Ei au fost insotiti si de bravii luptatori din Sighisoara, Medias, Sibiu si Hunedoara. Cu totii i-au facut pe trecatori sa nu-si ia privirile de la ei.

Soldatii au urcat, apoi, in Cetatea Brasovului. Acolo s-au derulat luptele corp la corp, o noutate pentru aceasta editie a Turnirului Cavalerilor. Ei s-au batut pana cand cei mai slabi au fost doborati.

Fascinati de spectacol au fost toti cei prezenti in cetate. Putini au mai avut ocazia sa vada asa ceva pana acum.

Un spectacol similiar a fost oferit si pitestenilor. Cinci cavaleri din ordinul Carpatilor s-au intrecut intr-un turnir pentru a castiga inimile domnitelor de pe margine. Ei si-au aratat talentul la manuirea sulitei, a sabiei si s-au luptat cu lancile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Turnirului Cavalerilor se desfasoara la Brasov