Antena Meniu Search
x

Ucigaşul copilului strivit pe trecerea de pietoni şi-a găsit o scuză

I-a omorât copilul pe trecere, pentru că i-a scăpat din mână inhalatorul pentru astm. Şoferul din Suceava care a spulberat un copil în timp ce traversa legal s-a răzgândit.

Vezi și

 I-a omorât copilul pe trecere, pentru că i-a scăpat din mână inhalatorul pentru astm. Şoferul din Suceava care a spulberat un copil în timp ce traversa legal s-a răzgândit. Iniţial spusese că s-a uitat la telefon.

Părerile de rău nu-l mai întorc din morţi pe Mario, băieţelul de 5 ani strivit pe trecerea de pietoni. Îl ajută însă pe bărbatul vinovat de moartea lui să ceară o pedeapsă mai mică. Asta, după ce a încercat să cumpere iertarea mamei îndoliate cu 5 mii de lei.

Oricum, legea îi dă voie şoferului ucigaş să-şi conducă maşina încă 10 zile. Imediat după accident, individul a spus că se uita la telefonul mobil când a trecut cu maşina peste copil şi peste femeia care îl ţinea de mână.

Abia astăzi a mers să dea oficial declaraţii la poliţie. Iar negru pe alb, a schimbat scenariul. A scris că s-a aplecat să ia inhalatorul care îl ajută să respire când are crize de astm.

În casa îndoliată, tânăra lovită şi ea pe trecere retrăieşte coşmarul în fiecare secundă. Zeci de oameni au venit să fie alături de familia lovită de nenorocire. Rudele lui Mario nu-şi găsesc însă liniştea. Vor să i se facă dreptate pentru copilul care a murit fără vină.

Mama lui Mario este distrusă. Şi-a dorit mult să îl aibă şi muncea pentru el să îl poată duce la terapie deoarece suferea de o formă uşoară de autism. Copilul va fi înmormântat mâine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ucigaşul copilului strivit pe trecerea de pietoni şi-a găsit o scuză