Antena Meniu Search
x

Ucigașul Daliei a ştiut ÎN FIECARE MOMENT mişcările trupelor de intervenţie. În ziua în care suspectul a murit, victima a fost înmormântată

Dalia, tânăra de 24 de ani din Oradea, împuşcată de iubitul interlop, a fost executată pe loc. Scaunul din dreapta maşinii în care a fost găsită era lăsat pe spate, semn că bărbatul a încercat să o ascundă până a ajuns pe malul Crişului.

Vezi și

Dalia, tânăra de 24 de ani din Oradea, împuşcată de iubitul interlop, a fost executată pe loc. Scaunul din dreapta maşinii în care a fost găsită era lăsat pe spate, semn că bărbatul a încercat să o ascundă până a ajuns pe malul Crişului.

Asasinul a murit şi el, în momentul în care poliţiştii încercau să-l captureze printr-o operaţiune fulger.

Acesta se ascundea acasă. Mai exact, în apartamentul mamei sale, un loc unde forţele de intervenţie au mai descins şi în alte zile.

Cu poliţia la uşă, Adrian Hladii a ales singura cale de scăpare care-i mai rămăsese. 

În momentul în care anchetatorii au pătruns în apartamentul situat la etajul 4 al imobilului, inculpatul a sărit în gol.

În cădere, individul s-a lovit de marginea de beton de la intrare în scara blocului şi a rămas nemişcat.

În câteva minute, blocul era încercuit de dube şi maşini de poliţie. La fel de rapid a apărut şi o ambulanţă.

"Era în stop cardio-respirator, 35-40 de minute de resuscitare, dar fără niciun succes. A decedat practic acolo, la locul intervenţiei", spun doctorii.

Asasinul se ascundea în locuinţa care figura pe numele mamei sale, un loc în care Hladii stătea de câte ori revenea în ţară. Poliţiştii l-au mai căutat acolo şi joi. O maşină de poliţie supraveghea 24 de ore din 24 blocul. 

Şi el îi supraveghea pe poliţişti. La fereastra de la care a sărit, era montată o cameră care bătea spre exterior.

Astfel, suspectul a ştiut în fiecare moment, mişcările trupelor de intervenţie.

Uşa apartamentului are 3 încuietori. Se pare că cineva din familie le-ar fi deschis mascaţilor, pentru că n-a fost spartă.

Potrivit unor surse, ucigaşul era acolo de ceva vreme. Iar poliţiştii aveau aceste informaţii. Încercuiseră bine zona până să încerce să-l prindă, în ambuscadă. 

Poliţiştii au în vizor mai multe persoane care l-ar fi ajutat pe Hladii să se ascundă.

Posibil chiar soţia, dar şi socrul criminalului. Miercuri dimineaţă, bărbatul de 38 de ani, şi-a aşteptat iubita la poartă cu flori şi un pistol.

A tras cu pistolul într-un zugrav, crezând că este noul iubit, şi l-a rănit la umăr. Pe Dalia Duca, fosta lui iubită, a târât-o în maşină sub ameninţarea cu arma.

La prânz, fata a fost găsită împuşcată în autoturism. Pentru prinderea ucigaşului, poliţiştii au purtat veste-antiglonţ.

Ieri, în ziua în care suspectul a murit, victima a fost înmormântată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Ucigașul Daliei a ştiut ÎN FIECARE MOMENT mişcările trupelor de intervenţie. În ziua în care suspectul a murit, victima a fost înmormântată