Antena Meniu Search
x

Ucigaşul politicianului Mihail Bălăşescu a fost arestat în lipsă!

Ucigaşul politicianului Mihail Bălăşescu a fost arestat în lipsă! E dispărut din noaptea crimei, după ce şi-a torturat şi sugrumat fostul ginere. Acelaşi pe care îl primise cu bucurie în familia lui

Vezi și

Ucigaşul politicianului Mihail Bălăşescu a fost arestat în lipsă! E dispărut din noaptea crimei, după ce şi-a torturat şi sugrumat fostul ginere. Acelaşi pe care îl primise cu bucurie în familia lui

În pozele de la nuntă, zâmbeau fericiţi. Dar fericirea a durat puţin. Sâptămâna trecută, mireasa şi-a găsit fostul soţ mort. Ucis chiar de tatăl ei.

Era cea mai frumoasă zi din viaţa lor. Ziua nunţii. A patra, pentru politicianul Mihail Bălăşescu. În dreapta mirilor, socrul mic zâmbea fericit. Împreună, închinau un pahar în cinstea unui nou început. La numai trei luni de la acest moment, căsnicia se încheia cu un divorţ. Iar partajul - cu o crimă.

George Adrian Burchel e acum cel mai căutat om din România. A dispărut după ce şi-ar fi ucis, cu sânge rece, ginerele. Un fost liberal, figură cunoscută pe scena politică.

Socrul a atacat cu o cruzime şocantă, chiar în apartamentul fiicei sale. Crima a fost descoperită chiar de fiica ucigaşului. Ana Maria Burchel şi-a găsit fostul soţ fără viaţă, ascuns sub o pătură. Prietenii politicianului cred că a fost vorba despre o crimă cu premeditare.

Înainte să dispară, criminalul ar fi lăsat un bilet, în care a promis că nu va fi găsit niciodată. Până acum, s-a ţinut de promisiune. Poliţiştii încă îl caută. Iar judecătorii au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă în lipsă.

Socrul lui Mihail Bălăşescu este în acest moment principalul suspect. Fiica lui, Ana Maria, a fost audiată. Înainte să fie ucis, politicianul depusese plângeri împotriva ei - se simţea ameninţat şi urmărit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ucigaşul politicianului Mihail Bălăşescu a fost arestat în lipsă!