Antena Meniu Search
x

Ultima noapte de lux pentru deputati

Ultima noapte de somn intr-un hotel de patru stele din centrul Capitalei. Urmeaza prima noapte alba pe bani putini. Cei 104 deputati, printre care patru ministri, au inceput deja sa elibereze camerele si sa isi caute alta cazare.

Vezi și

Spre deosebire de acestia, senatorii au dat lovitura. Vor ramine in acelasi hotel dupa ce au renegociat contractul de cazare. Si l-au renegociat atat de bine incat vor plati doar jumatate din cat dadeau pana acum, adica doar 4.000 de lei pe luna.

Chiar daca nu sunt mobilate dupa ultima moda, parlamentarii plateau 8.000 de lei pe luna. Doar ca azi dimineata, cei mai multi dintre ei isi carasera deja lucrurile in noile locuinte, mai ieftine.

Senatorii au gasit bani si motive ca sa raman in continuare la hotel. Asta dupa ce Senatul a renegociat contractele cu hotelurile si au reusit sa obtina o reducere de 4.000 de lei pentru fiecare in parte. Adica jumatate din cat plateau pana acum.

“Ma simt in siguranta. E supraveghere pe hol, nu poate intra nimeni in scara”, spune senatorul Florin Constantinescu.

Li s-au alaturat si cativa deputati si ministri mai comozi, care au profitat de reducerea de pret obtinuta de colegii senatori. 

“Nu am timp nici sa-mi fac de mancare, nici sa-mi fac curat in casa, nici sa-mi spal hainele si mi se pare un lucru normal ca aceste servicii sa fie asigurate”, spune Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor.

Insa, odata cu reducerea de pret, parlamentarii pierd si o parte din servicii. Vor primi micul dejun doar trei zile pe saptamina, nu mai au acces la SPA si menajera le face patul doar de doua ori pe saptamina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Ultima noapte de lux pentru deputati