Antena Meniu Search
x

Benone Sinulescu dezvăluie ce l-a omorât pe Jean Constantin

Ultimul zbor cu avionul i-a grăbit moartea marelui Jean Constantin. Avea montat un stimulator cardiac şi căzut din picioare în momentul în care a trecut de detectorul de metale.

Vezi și

E mărturia lui Benone Sinulescu, care era lângă Jean Constantin când s-a întâmplat totul. Două luni mai târziu actorul a fost găsit mort, în casa de la Constanţa.

Au fost momente de groază pe aeroportul de la Vancouver, în urmă cu aproape 4 ani. Sub ochii lui Benone Sinulescu, Jean Constantin s-a prăbuşit.

"Atunci când ne-am întors în ţară şi a trecut prin filtrul ăla prin care trece toată lumea şi el având nişte stenturi care nu i-au dăunat. Zice-s-ar că nu dăunează atunci când treci prin filtrul ăla, dar i-a fost rău. Imediat cum a trecut dincolo de filtru, a căzut", povesteşte Benone Sinulescu.

Actorul a trecut de detectorul de metal, fără să anunţe personalul că are montat un dispozitiv medical. Jean Constantin suferise deja trei infarcte şi avea montat un stimulator cardiac.

Jean Constantin a făcut o greşeală care i-ar fi grăbit sfârşitul, crede Benone Sinulescu.

Interferenţa câmpurilor magnetice puternice, cum este cel al detectorului de metale, cu cel al stimulatorului cardiac, poate fi fatală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Benone Sinulescu dezvăluie ce l-a omorât pe Jean Constantin