Antena Meniu Search
x

Un afacerist sustine ca i-au fost furate bunuri de 200.000 de euro din cutia de valori de la banca

Politia din Ploiesti are de rezolvat un caz bizar. Un afacerist prahovean sustine ca i-au fost furate sute de mii de euro, bijuterii si ceasuri dintr-o cutie de valori pe care o avea intr-o banca din oras. Ar fi vorba de o paguba estimata la 200.000 de euro.

Vezi și

N-ar mai fi gasit in cutia de valori bijuteri, bani si un ceas de colectie. Toate in valoare de 200.000 de euro. Afaceristul din Barcanesti a sunat imediat la 112 si a reclamat cazul.

Omul sustine ca ultima data cand a verificat cutia, la sfarsitul lunii mai, totul era in regula.

Politistii au ajuns imediat la banca. Au inceput sa vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere si sa verifice procedurile in cazul cutiilor de valori. Conform legilor bancare, cutia de valori poate fi deschisa doar simultan, cu doua chei, una a clientului si alta a unui functionar bancar.

"Salariatii bancii nu pot sti ce anume depoziteaza un client in caseta de valori. De asemenea, nimeni din banca nu poate deschide o caseta fara ca respectivul client sa vina cu cheia sa", se arata intr-un comunicat transmis de banca.

In paralel, reclamantul a fost audiat la Politie. La fel si angajatii bancii.

Nicolae Cantemir este din satul Romanesti, comuna Barcanesti-Prahova. Are 47 de ani si este proprietarul unei ferme de animale si a unei pensiuni turistice. Omul este unul dintre fostii ospatari ai lui Nicolae Ceausescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un afacerist sustine ca i-au fost furate bunuri de 200.000 de euro din cutia de valori de la banca