Antena Meniu Search
x

Accident TERIBIL în Bucureşti: Un tânăr de 32 de ani a murit după ce a căzut ÎN GOL de la 35 de metri

Un alpinist utilitar de 32 de ani a murit după ce a căzut de pe o clădire de 10 etaje din Capitală, iar familia acuză acum că nu avea forme legale de muncă şi nici un atestat. Oamenii cer despăgubiri de jumătate de milion de euro.

Vezi și

Un alpinist utilitar de 32 de ani a murit după ce a căzut de pe o clădire de 10 etaje din Capitală, iar familia acuză acum că nu avea forme legale de muncă şi nici un atestat. Oamenii cer despăgubiri de jumătate de milion de euro.​

Marius a căzut în gol de la 35 de metri, la serviciu. Era alpinist utilitar, iar ultimii opt ani din cei 32 de viaţă şi i-a petrecut la înălţime. Acum două săptămâni a fost solicitat pentru o intervenţie la o clădire de birouri din Pipera. A vrut să ajute un coleg înţepenit în echipamentul de siguranţă. 

N-a avut nicio şansă.  Alpinistul purta un ham, dar nu se ştie dacă era sau nu ataşat de frânghille care trebuiau să-i împiedice căderea. Nu era angajat la compania pentru care lucra, iar familia acuză că nu era nici echipat corespunzător.

Pentru asemenea condiţii de muncă este nevoie de un echipament complet şi adecvat structurii clădirii pe se acţionează. Şi de un atestat de alpinist. 

Potrivit unor surse, reprezentanţii companiei nu se ocupase recent nici de instructajul obligatoriu.

Anual, au loc zeci de astfel de accidente, dar tinerii curajoşi îşi asumă riscurile. Pentru pericolul la care se expun, în funcţie de domeniu, primesc între 2000 şi 3500 de lei.  

Marius a lăsat în urmă o mamă şi un frate bolnavi care se bazau pe ajutorul lui.

Familia va da în judecată compania pentru care a lucrat şi va cere daune de jumătate de milion  de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Accident TERIBIL în Bucureşti: Un tânăr de 32 de ani a murit după ce a căzut ÎN GOL de la 35 de metri