Antena Meniu Search
x
LIVE

Un altfel de Halloween la castelul Contelui Dracula

Contele Dracula a primit şi anul acesta oaspeţi la Castelul Bran. Însă pandemia l-a mai temperat pe celebrul vampir.

De Redactia Observator la 01.11.2020, 12:48
Vezi și
  • Printre ţesături negre stau ca la expoziţie bostanii.
  • Ei sunt elementul cheie anul acesta.

Craniile şi scheletele au lipsit din decor, pentru a nu le aminti vizitatorilor de moarte. Însă actorii, pe care îi vedeţi chiar acum îmbrăcaţi în creaturi ale nopţii, au ştiut să îi înfioare pe turişti cu poveşti de groază.

O seară de groază vă doresc şi să nu vă împiedecaţi!

Aşa sunt invitaţi oaspeţii să păşească prin cotloanele întunecate din castel. În bezna care domneşte peste tot. mai pâlpâie, din loc în loc, câte o lumânare. Printre ţesături negre stau ca la expoziţie bostanii. Ei sunt elementul cheie anul acesta.

Alex Prișcu, director marketing Castelul Bran: Decorurile de anul acesta exclud orice element care induce ideea de moarte. Nu mai avem schelete, nu mai avem cranii. Ne-am limitat la dovleci.

Dar nu lipsesc momentele artistice. Actorii şi-au intrat perfect în rol. S-au deghizat în vampiri şi vampiriţe şi i-au primit pe vizitatori cu poveşti înfiorătoare. Nici contele Dracula nu s-a lăsat mai prejos.

Interacţiunea cu actorii şi turul castelului i-au impresionat pe turişti

Turist: E fain că oamenii ăștia au făcut atmosfera că și cum ar fi totul real. A fost o experiență foarte frumoasă. Mi-au plăcut actorii, cei care încercau să ne sperie.

Din cauza pandemiei şi a restricţiilor impuse de starea de alertă, numărul vizitatorilor a scăzut considerabil, cu 70 la sută, comparativ cu anul trecut.

Alex Prișcu, director marketing Castelul Bran: Dacă anul trecut aveam peste 1800 de bilete online cumpărate pentru turul de seară, anul acesta am avut 120. Cred că o să atingem un procent de maximum 30 la sută din valorile de anul trecut.

3.400 de oameni au trecut, anul trecut, de Halloween, pragul Castelului Bran. Mulţi dintre ei erau veniţi din afara ţării. Anul acesta, numărul vizitatorilor străini a scăzut cu 98 la sută. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Un altfel de Halloween la castelul Contelui Dracula