Antena Meniu Search
x

Un avion cu 131 de pasageri la bord s-a prăbuşit în Arad

Catastrofă aviatică la Arad! Un avion cu peste 130 de oameni s-a prăbuşit într-un lac. Din fericire însă niciunul n-a fost rănit, pentru că accidentul aviatic a fost un exerciţiu. Unul pe care salvatorii l-au trecut cu brio

Vezi și

Catastrofă aviatică la Arad! Un avion cu peste 130 de oameni s-a prăbuşit într-un lac. Din fericire însă niciunul n-a fost rănit, pentru că accidentul aviatic a fost un exerciţiu. Unul pe care salvatorii l-au trecut cu brio

Pompieri, medici, scafandri, militari. zeci de salvatori sunt în alertă. Un avion de pasageri a dispărut de pe radar la 60 de kilometri de Arad.

Din fericire este vorba de un exerciţiu. Unul pe care însă membrii echipelor de intervenţie l-au luat foarte în serios. După ce au găsit epava salvatorii au început să caute supravieţuitori.

Câţiva dintre pasagerii avionului au rămas blocaţi in epava căzută în lac,alţii au ajuns în apă sau pe mal. Tineri din mai multe ţări au jucat rolul victimelor.

Fiind vorba despre o catastrofă petrecută lângă graniţă, şi echipele din Ungaria au venit să ajute. Sirenele şi desfăşurarea impresionantă de forţe au atras în zonă zeci de curioşi.

Cel mai complex exerciţiu de acest gen din ultimii ani continuă astăzi în localităţile din jurul locului prăbuşirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un avion cu 131 de pasageri la bord s-a prăbuşit în Arad